Bennäs, Falli 1

Peff föll på Falli 2-5 Henttu comeback 2 maalilla.

Bennäs, Falli 1 Finnäsbackantie 25, 68910 Pedersöre

vs

Atte Henttu osoitti että on yhtä hyvä maalintekijä kuin ennen lähtöä GBK-II:sta pari vuotta sitten tekemällä 1-1 tasoituksen ensimmäisellä puoliskolla.

Emil Snåre teki johtomaalin 1-2 Samuel Frilundin antamasta kulmapotkusta.

Ja taas Atte Henttu joka laukoi 1-3 25 metristä toisen jakson alussa

64 min Joni Peltola teki hallitusti päällään 1-4 Valter Holmbäckin sivurajaheitosta.

Gabriele Tasco teki ensimmäisen maalinsa GBK:lle Aleksi Koskelan nappisyötöstä ja sinetöi GBK:n voiton 2-5

Man Of The Match oli mielestämme mv Riku Uusikartano yhdessä 2 maalin tekijän Atte Hentun kanssa. Riku pelasi upeasti varsinkin ottelun alussa kun GBK:n alakerta näytti kaikkea muuta kuin tiivisltä. 1-0 tilanteessa Riku torjui ensin "varman" maalin hienolla yhden käden tojunnalla mutta paluupallon Peff pisti sisään lähietäisyydellä. Toisella puoliskolla Riku torjui halvan mutta oikein tuomitun rankkarin 7 ! metristä :). Tilanne oli silloin 1-3.

Roys Ruta: PeFF-GBK II 2-5

Pedersöre FF fick en bra start hemma mot GBK II, men gästerna kom starkt igen och vann med 5-2 (2-1).

På fint förarbete av Elmeri Juselius sköt Vilhelm Lillmåns in 1-0 på målvaktsretur.
Lillmåns hade också ett ribbskott.
Båda lagen skapade chanser, men målvakterna Andrej Granvik (PeFF) och Riku Uuskartano spelade mycket bra.

Atte Henttu kvitterade i 16:e minuten. Gästernas 2-1 kom tio minuter senare, målskytt Emil Snåre på hörna av Samuel Frilund.
Målvakterna gjorde fina räddningar i slutet av halvleken.

GBK fick en bra start i andra halvlek, 3-1 genom Henttu.
PeFF fick straffspark i 54:e minuten, Juselius sköt, men Uuskartano räddade.

På inkast av Valter Holmbäck nickade Joni Peltola in 4-1 till gästerna. 5-1 gjordes av Gabriele Tasco, frispelad av Aleksi Koskela.
Yehya Aldeyab reducerade i 85:e minuten.

(1-2)
17'MaaliHenttu Atte
27'MaaliSnåre Emil
50'MaaliHenttu Atte
60'Vaihto ulosHenttu Atte
60'Vaihto sisäänTasco Gabriele
63'MaaliPeltola Joni
69'MaaliTasco Gabriele
76'Vaihto ulosSnåre Emil
76'Vaihto sisäänLahnalampi Henri