Toppladdat GBK-II slog LBK 3-0 i Yxpila

vs

Stort tack till Christina för kaffeserveringen

Kaffe 1,- Brunbeta (mockaruta) 1,-

MOTM Hela laget med 2-målskytten Storbacka som kanske stack mest ut. Mutta koko joukkue pelasi aivan loistavasti ensimmäisestä minuutista loppuun asti!.

1-0 Daniel Storbacka efter 16 min Kasper Ojalan syötöstä. Alec Biskop oli syöttäjänä Ojalalle nopeatempoisessa tilanteessa rangaistusalueen sisällä.

Arttu Seikkulalla yhä maalitekotaitonsa tallella, 2-0 kun pelattu oli 40 minuuttia.

Igen Daniel , 3-0 på pass av Haniz Barbari

GBK II-LBK 3-0 ( Roys Ruta )

GBK II och LBK drabbade samman i Yxpila. GBK II var det bättre laget och vann rättvist 3-0 efter 2-0 i paus.

GBK tog rätt snabbt hand om spelet och skapade några chanser. 1-0 kom i 18:e minuten. Det var Elis Åström som startade ett snyggt GBK-anfall och slutligen var det Alec Biskop som spelade åt Daniel Storbacka vars skott resulterade.

Närmast ett LBK-mål var det när Mathias Smeds långskott susade lite förbi hemmamålet. Kasper Ojala hade ett jätteläge till 2-0, men missade. Hemmalagets 2-0-mål några minuter före paus. Arttu Seikkulas låga skott från 20 meter gick in vid stolproten.

GBK var farligare framåt också i andra halvlek, men LBK var nära reducering när Joseph Granholm styrde från nära håll, men mål-Okko Airiola räddade.

GBK:s tredje mål kom i 83:e minuten. Det var Storbacka som gjorde sitt andra mål, assisterad av Barbari Haniz. Haniz fick också ett drömläge på slutet, men skottet misslyckades. Emil Snåre var också nära att pricka in 4-0. ( källa: Roys Ruta )

Jo 7:llä minuutilla Arttu Seikkula ampui tulisesti yläkulman yli. 11 minuutilla Storbacka ampui hieman ohi loistavasti pelanneen Valter Holmbäckin syötöstä. 5 minuuttia myöhemmin tehtiin 1-0 Storbacka saatuaan pallon Ojalalta. Keskikenttä Elis Åström/Alec Biskop/Seikkula/ oli vahvasti mukana maalissa Biskopin ollessa syöttäjänä Ojalalle. Kolmikko oli muutenkin aivan loistava. Tahti jatkui ja 20 pelatun minuutin jälkeen oli hässäkkä LBK:n maalin edustalla. Vain onni pelasti vieraat ja tästä toivuttuaan saivat parin minuutin jälkeen hienon laukauksen aikaiseksi kohti GBK:n maalivahti Okko Airiolaa. Vastaavaa tapahtumaa heti perään toisessa päädyssä Ojalan toimesta Arttu Seikkulan syötöstä.

Vähän yli 5 minuuttia oli jäljellä kun Daniel Storbacka ampui jälleen hienon laukauksen mutta vasta seuraava maalitilanne tuotti tulosta. Asialla oli Arttu Seikkula joka ampui rangaistusalueen ulkopuolelta maanuoliaisen maalivahdin vasempaan alanurkkaan.

Toisella puoliajalla LBK:lla oli mahdollisuus tehdä maali lähietäisyydellä 70 minuutilla mutta Okkola torjui. Storbacka vastasi hienolla kaukolaukauksella. Ja hetken kuluttua LBK:n Kaitfors esitti myös laukaisutaitonsa. Ilta oli kuitenkin GBK:n, sillä tuntui että pelaajilla oli magneetti joka aina veti kaikki irtopallot luokseen :). GBK:n puolustuslinja oli jälleen vuorenvarma eikä voi olla mainitsematta Joni Peltola, Tuukka Haapasalo, Juho Kallio ja eritoten Daniel Slotte joka on pelannut vuorenvarmasti koko kauden.

(kuva: vasemmalta:Haapasalo,Kallio, Slotte, Peltola )

Ottelun sinetti tuli 5 minuuttia ennen loppua ja asialla oli kukas muu kuin Storbacka taas. Haniz Barbari joka syötti kolmannen maalin oli lähellä kaunistella numerot mutta ampui yli. Ja hyvä niin, LBK oli hyvä, pelasi hyvin eikä olisi ansainnut rumempia loppunumeroita.

4 peliä jäljellä, Jos Jokihaara onnistuu saamaan taas tällaista asennetta ja rytmiä poikien loppupeleissä niin voidaan puhua menestyskaudesta.

(2-0)
18'MaaliStorbacka Daniel
42'MaaliSeikkula Arttu
46'Vaihto ulosHolmbäck Valter
46'Vaihto sisäänKoskela Aleksi
58'Vaihto ulosSeikkula Arttu
58'Vaihto sisäänBarbari Haniz
65'Vaihto ulosKallio Juho
65'Vaihto sisäänJokihaara Joni
85'MaaliStorbacka Daniel
89'Vaihto ulosOjala Kasper
89'Vaihto ulosStorbacka Daniel
89'Vaihto sisäänTasco Gabriele
89'Vaihto sisäänSnåre Emil