GBK slog NoStars i sista hemmamatchen 2-1

1-0 Daniel Storbacka efter nick av Valter Holmbäck via Nostars målvakten

2-0 Kim Koskinen på nyss inbytte Emil Snåres fina inlägg från högra sidan.

Moni pelaaja esiintyi edukseen vaikea Nostarsia vastaan.

Roys Ruta

GBK II-NoStars 2-1

GBK II besegrade NoStars i Karlebyderbyt. Matchen slutade 2-1 efter 1-0 i paus.

Spelmässigt bjöd lagen på en jämn första halvlek. NoStars hade några farliga hörnor. GBK:s Daniel Storbacka hade ett ribbskott.

Samma Storbacka gjorde 1-0 i 35:e minuten. Joni Jokihaara gav hörna, Valter Holmbäck nickade vidare och Storbacka fortsatte med att nicka bollen i mål.

NoStars hade häng på 1-1 efter paus. Den bästa chansen fick Toni Sillanpää som nickade hårt från elva meter, men målvakten Riku Uuskartano gjorde en strålande räddning.

NoStars hade också en farlig frispark som Tuukka Haapasalo räddade på mållinjen. 2-0-målet kom i 63:e minuten. Inhopparen Emil Snåre serverade ett inlägg och Kim Koskinen nickade in 2-0.

På passning av Ilkka Jäntti, även han inhoppare, prickade Toni Sillanpää in "Notarits" reduceringsmål.

Spelet böljade på slutet. NoStars hade chanser till 2-2, men GBK kunde också ha kontrat in 3-1.

I NoStars spelade Jan Storbacka och Ilkka Jäntti, i motståndarlaget sönerna Daniel Storbacka och Juuso Jäntti.

(1-0)
36'MaaliStorbacka Daniel
62'Vaihto ulosJokihaara Joni
62'Vaihto sisäänSnåre Emil
63'MaaliKoskinen Kim
90'Vaihto ulosBarbari Haniz
90'Vaihto sisäänTasco Gabriele