Football Carneval 2019
Publicerad: 25.08.2019 00.00

Football Carneval 2019

FootballCarneval on jalkapalloversio jääkiekon Hockeykarnevaaleista. Tapahtumassa pelaajat jaetaan sekoitettuihin joukkueisiin seuraedustuksesta riippumatta. Tällä tavalla pelaajat tutustuvat toisiinsa sekä pelaajina että valmentajina. Tästä pelaajillamme on suuri hyöty tulevaisuudessa. Urheilu kehittää pelaajien sosiaalisia taitoja. FootballCarnevalissa pelaajille annetaan paikka joukkueissa, jotka koostuvat usean eri seuran pelaajista. Näin he saavat harjoitusta toimia ennalta arvaamattomissa tilanteissa. Tästä taidosta on hyötyä tulevaisuudessa. Toinen näkökohta on, että vanhemmat eri seuroista tutustuvat toisiinsa kun heidän lapset pelaavat samassa joukkueessa FootballCarnevalissa. Tämä saattaa antaa uusia ystäviä myös vanhemmille.

Kaikki jalkapalloilijat, pojat syntyneet 2007 ja 2008 ja tytöt, jotka ovat syntyneet 2006, 2007 ja 2008 tasosta riippumatta ovat tervetulleita ilmoittautumaan FootballCarnevaliin.

Pelaajat jaetaan joukkueisiin jossa on noin yhdeksän pelaajaa sekä yksi maalivahti ja ottelut pelataan 8v8. Tavoitteena on saada niin tasaiset joukkueet kuin mahdollista.

Otteluaika on 1 x 20 minuuttia.

Maksu on 80 euroa per pelaaja. Osallistumismaksuun sisältyy lounas lauantaina ja sunnuntaina.

Ilmoittaudu oman joukkueesi joukkueenjohtajalle Tertulle WhatsAppviestillä, joka tekee yhteisen ilmoittautumisen viimeistään 1.10.2019

FootballCarneval on Jalkapalloalue Pietarsaaren yhteistyöseurojen järjestämä tapahtuma. Tapahtuma on kaikille avoin.

Lisätietoja ja ruotsinkielinen versio luettavissa alla olevasta linkistä:

http://www.frj.fi/uutiset/7660/football-carneval-2...

Lähtijät: Otto, Elmo


Klubbens senaste
Inga Nyheter
Lagets nyhetsarkiv

          GBK r.f.               
          Hyvlerigatan 4
          67100 Karleby
          gbk@gbk.fi
          06-8313325