Föräldramöte/Vanhempaenilta
Publicerad: 28.09.2019 00.00

Föräldramöte/Vanhempaenilta

GBK 06/07 vanhempaininfo

Toimihenkilöt ensi kaudelle:

Jari Matomaa jatkaa 07 joukkueen vastuuvalmentajana. Sami Pollarikosken lopetettua Jari Kola aloittaa 06 joukkueen vastuuvalmentajana ensi kaudella.

Apuvalmentajina jatkavat Otto Salo, Markus Isokoski ja maalivahtivalmentajana Janne Westman ja Robert Lillrank.

Mirko Store jatkaa rahastonhoitajana ja Anne Hägglund joukkueenjohtajana.

Piirisarjat 2020:

Pelaamme piirisarjaa yhdellä joukkueella 2007 ikäluokassa 8x8 ja yhdellä joukkueella 2006 ikäluokassa 11x11. Nuorempien kanssa teemme yhteistyötä GBK 08 joukkueen kanssa. He osallistuvat kansamme piirisarjaan ja järjestämme yhteisiä harjoituksia, jotta joukkue pystyy kehittymään kokonaisuutena.

Pelaaminen kahdessa ikäluokassa vaatii tytöiltä ja vanhemmilta sitoutumista harjoituksiin ja otteluihin ensi kaudella koska kaikkia tarvitaan ja kaikki ovat tärkeitä. Tyttöjen harjoitteluaktiivisuus on aika alhainen, monella osallistumisprosentti on alle 50% ja toivomme ensi kaudelle tytöiltä sitoutumista ja mukanaoloa koska muuten joukkueen on vaikea kehittyä ja valmentajien on vaikea suunnitella ja viedä joukkuetta eteenpäin.

Harjoituksia:

Loppuvuoden pidämme fysiikkaharjoitukset Liikevoiman vetämänä ja marraskuussa yhdet harjoitukset viikossa Kippari hallissa, jos vuorot jatkuvat viime talven mukaan niin kuin seuralta luvattiin.

Uuden vuoden jälkeen harjoittelemme 2-3 kertaa viikossa Kipparihallissa + fysiikkaharjoitukset. Seura on luvannut meille 2-3 harjoituskertaa viikossa Kipparihalliin kevätkaudelle.

Joulukuun pidämme luultavasti kokonaan taukoa.

Ensi kesän harjoitusajoissa toivomuksena on vanhempien puolelta, että viikonloppuna ei välttämättä ole harjoituksia ainakaan aamupäivisin. Tämä toki tarkoittaa arki illoille ”paljon” toimintaa koska piirisarjapelit pelataan arki iltaisin, eli viikossa menee kaksi iltaa peleihin.

Pelimatka:

Päätimme lähteä ensi kesänä Piteån jalkapalloturnaukseen. Työryhmä, joka koostuu vanhemmista, suunnittelee matkaa (rahoitus, yöpyminen, kuljetukset jne). Tiedotamme asiasta enemmän, kun työryhmä on päässyt vauhtiin.

Tiedottaminen:

Toivomuksissa on, että infoa jaetaan vanhempien whatsapp ryhmän kautta. Koska jopox on maksullinen ja pakollinen joukkueelle, on se vielä ensisijainen tiedotus kanava. Sieltä löytyy kaikki info ja kalenteri pidetään ajan tasalla. Nopeaa infoa voidaan toki jakaa whatsappin kautta. Myös tytöillä on omat whatsapp ryhmät johon valmentajat voivat informoida tyttöjä ja heillä on myös ryhmä fysiikkavalmentajan kanssa jossa myös toimihenkilöitä mukana.

Varainkeruu:

Kiinnostusta varinkeruuseen myymällä tuotteita niin kuin esimerkiksi vessapaperia ja verrattavissa olevia tuotteita ei tunnu olevan. Kakkumyynnit ovat lyhyitä tempauksia jolloin rahaa saadaan kasaan mutta myös tämän aitoa tuottavuutta keskusteltiin. Yhden päivän talkoot on aina suositeltavia mutta miten näitä saadaan hankittua, on se suurin ongelma.

Varainkeruuseen tarvitsemme ideoita sekä aloitteellisuutta vanhempien puolelta.

Budjetti:

Mirko Store laskee budjetin, kun olemme kartoittaneet ensi vuoden kulut. Kausimaksut eivät pienene vaan luultavasti joudumme nostamaan maksuja jonkun verran. Miten Piteån matka rahoitetaan, on työn alla ja kuinka suurissa erissä kausimaksut kerätään, on vielä avoin asia.

Vaatetarpeet:

Kartoitamme nämä joulun jälkeen ja teemme tilauksen ensi vuoden puolella.


YJ toiminta:

Mitään suunnitelmia YJ joukkueesta toimihenkilöillä ei ole. Ainoa tiedossa oleva toiminta jolloin se voi tulla ajankohtaiseksi on liiton Helmari toiminta. Mutta tätä asiaa selvitämme myöhemmin, eli mitään YJ joukkuetta ei ole suunnitteilla.

Klubbens senaste
Inga Nyheter
Lagets nyhetsarkiv