GBK Edustus, TVÅAN - KAKKONEN

GBK - OLS  4 - 1

Kokkola, Santahaka (tekonurmi)

GBK-OLS 4-1 (2-0)

GBK tog säsongens tredje seger genom att hemma besegra Oulun Luistinseura med 4-1 (2-0).

Det stod länge 2-1 innan hemmalaget kunde punktera matchen.

GBK hade klart mera bollinnehav i första halvlek. Hemmalaget gick till ledning genom Benjamin Storbacka i 18:e minuten. Samma man nickade snyggt in 2-0 tre minuter senare. Joni Pakola serverade inlägget.

GBK hade ett spelövertag, men visst hade OLS målchanser. Samuli Leppälä missade jätteläge i ställningen 0-0. Samuel Kurttila och Niko Ronkainen hade var sitt hårt skott som målvakten Olli Nylund parerade. Viktiga räddningar.

GBK spelade i hård motvind i första halvlek. Det blev ombytta roller i andra halvlek och då tog OLS över. Gästerna reducerade genom Jyri Vääräniemi i 66:e minuten. Inte alls orättvist.

OLS fick mera och mera råg i ryggen. GBK fick tidvis bara slå ifrån sig. OLS hade några farliga skott, men Nylund gjorde en mycket bra match.

GBK hade halvt dussinet chanser att punktera matchen, speciellt mot slutet. Slutligen gick det vägen. Efter förarbete av Miika Hohenthal sköt David Carlsson in 3-1 i 85:e minuten. Saken var klar.

Precis som Storbacka, blev också Carlsson tvåmålsskytt då han i 90:e minuten lobbade in 4-1, assisterad av målvakten Nylund.

Benjamin Storbacka prisbelönades i hemmalaget.

GBK: Olli Nylund, Teemu Mäki, Elmer Kääntä, Jussi Roiko, Aaro Hedman, Juho Alasuutari (46 Tomi Björklund, 77 Chris Corcoran), Atte Henttu, Miika Hohenthal, Joni Pakola, Benjamin Storbacka, David Carlsson (90 Alec Biskop).

Benjamin Storbacka 1-0, 2-0 - David Carlsson 3-1, 4-1

Kauden kolmas voitto

GBK otti kauden kolmannen voiton, kun joukkue kotona kohtasi Oulun Luistinseuran. GBK voitti 4-1 (2-0). Peli oli pitkään 2-1 ja GBK ratkaisi vasta loppumetreillä.

Kovassa vastatuulessa GBK hallitsi avausjaksoa. Pallo viihtyi vieraiden kenttäpuoliskolla. 18 minuuttia oli pelattuna, kun Benjamin Storbacka päätti kotijoukkueen hienon hyökkäyksen. Sama mies teki 2-0 kolme minuuttia myöhemmin. Joni Pakola tarjoili keskityksen ja ”Beno” puski pallon tolpan kautta verkkoon.

Vaikka GBK hallitsi, oli vieraillakin tekopaikkoja. Olli Nylund GBK:n maalissa teki kaksi todella hienoa torjuntaa. Tärkeitä torjuntoja!

Vastatuulessa OLS otti pelin haltuunsa ja ajoittain GBK oli suurissa vaikeuksissa. Täysin ansaittu kavennusmaali syntyi 66 minuutilla, maalintekijänä Jyri Vääräniemi.

OLS painosti ja pääsi muutaman kerran laukomaan, mutta Nylund jatkoi hyviä otteitaan.

GBK:lle avautui paikkoja ratkaista ottelu, varsinkin loppua kohden. Ja ratkaisu nähtiin 85 minuutilla. Miika Hohenthalin esityöstä David Carlsson laukoi tilanteeksi 3-1. Sama mies iski vielä 90 minuutilla. Syötön tarjoili maalivahti Nylund.

Benjamin Storbacka palkittiin.

Statistik

4 - 1

OLS
(2-0)
19'MaaliStorbacka Benjamin
22'MaaliStorbacka Benjamin
87'MaaliCarlsson David
91'MaaliCarlsson David