GBK Naiset, Naisten Ykkönen

GBK - VIFK  1 - 2

Kokkola, Santahaka (tekonurmi)

GBK - VIFK 1-2 18.4.209

Kiirastorstaina 18.4.2019 tekonurmella mitattiin GBK:n naisten ja VIFKin tasoa naisten ykkösen ottelussa. Ottelu alkoi sovitun mukaan ja GBK painoi heti vauhdin päälle ja saikin VIFKin puolustus kannalle. Harmillisesti ottelun 4:llä minuutilla vastustaja voitti pallon keskikentällä ja ohitti maalivahdin tilanteeksi 0-1. Tästä suivaantuneena GBK naiset lisäsivät höyryä ja painoivat vahvasti pelin VIFKin päätyyn. Pelin kulku oli suunnitellun mukainen eli annetaan paine VIFKin puoustajien selustaan ja nostetaan joukkue kamppailemaan ylös pallosta. Aika-ajoin myös VIFK pääsi hyökkäämään laitoja pitkin mitä tavoittelivat, mutta tuloksia niistä ei syntynyt. Ottelun 29 minuutilla B-ikäinen Emilia Nurkkala avaa pitkällä VIFKin linjan yli suoraan Andrea Strömille joka kiertää maalivahdin ja laittaa tyhjiin tilanteeksi 1-1. Kauaa ei tarvinnut seuraavaa maalia odottaa kun ottelun 34 minuutilla vastustajan nostama pallo GBK:n puolustuslinjaan jäi pyörimään eikä saatu purkua aikaan ja VIFK uudelleen johtoon 1-2. Toisella puoliajalla ei lisää maaleja nähty, mutta muutamia hyviä maalipaikkoja kyllä molemmilta. GBK kapteeni Lina Luokkala näytti mallia ottelun loppupuolella laukomalla 30m:stä ylärimaan. Joukkueen tämän päiväinen esitys oli hyvä, pisteistä huolimatta. Joukkue halusi taistella ja voittaa ottelun. Joukkue ja pelaajat ovat kehittyneet todella hienosti talven aikana, kun vielä huomioidaan kuinka nuoresta joukkueesta ja pelaajista on kysymys mm. puolustus linjan keski-ikä n. 18 vuotta. Tästä työ jatkuu eteenpäin. GBK naisten joukkue kohtaa seuraavaksi sarjatulokkaan Ilves2:n Tampereella viikon päästä.

Hyvää pääsiäistä !!

Seuraava kotiottelu ti 7.5.2019 klo 18:30, vieraaksi saapuu FC Sport. Terve tuloa !!

Joukkueessa tänään: Nea Lindqvist mv, Anu Allonen, Taru Tiensuu, Senja Rintala, Emilia Nurkkala, Lina Luokka (K), Mette Lassila, Grace Ogunbajo, Hilma Lehtola, Roosa Nyman, Andrea Ström, Nea Laine mv, Janika Sillanpää, Jannika Träsk, Ida Backman, Fanny Weizmann, Erica Niemi, Elsa Simons.

kuvat/Teijo Pirttimäki

1 - 2

VIFK
(1-2)
29'MaaliStröm Andrea