GBK Naiset, Naisten Ykkönen

GBK - FC Sport-j  1 - 0

Kokkola, Santahaka (tekonurmi)

GBK naiset taistelivat avauspisteet FcSportista 7.5.2019

ahaan tekonurmella pelattiin 7.5.2019 klo 18:30 koleassa säässä GBK ja FcSportin välinen ottelu.

Ottelu alkaa vauhdikkaasti GBK:n pitäessä palloa ja hyökäten sekä nopeilla että hitailla hyökkäyksillä. Sport pitää prässilinjaa alhaalla antaen GBK pelata alakerrassa. Mutta juuri sillä GBK murtaa pidemmällä syötöllä 16 minuutilla Adrea Strömille linjan läpi pallon. Andrea haastaa maalivahdin tulemaan vastaan ja syöttää maalin edustalle tulleen Hilma Lehtolan vapaaksi ja tekemään maalin tyhjiin. Ottelun 1.puoliaika jatkuu GBK:n hallitessa palloa, mutta myös Sport pääsee hyökkämäämään aika ajoin. Mutta tämän päivän ottelun puolustuslinja teki niin hyvää yhteistyötä ettei vaarallisia paikkoja syntynyt. Mutta myös koko joukkueen puolustus ilme oli tänään taisteleva ja GBK halusi voittaa !!. GBK:lle maalipaikkoja tuli enemmänki 1.puoliajalla, useita laukauksia, ylärimaa, tolppaa lähemmäs ei kuitenkaan päästy (ilman maalikamerateknologiaa). Toisella puoliajalle terottiin joukkueelle pelin tärkeitä asioita.

Pelin ilme säilyi myös toisella puoliajalla. Sport tuli kyllä hetkittäin voimakkaasti päälle ja sai myös hyökkäyksiä, mutta jälleen yhdessä puolustaminen estivät maalit ja myös maalivahti Nea Lindqvist esitykset vahvoja tänään. Puolustuksesta myös palkittiin ottelun paras kotijoukkueen pelaaja toppari Taru Tiensuu. Toiselle puoliajalle GBK naiset saa lisää useita maalipaikkoja. Lähimmäs niissä päästään kun Andrea Strömiä rikotaan rankkarialueella ja Hilma Lehtola laukoo, mutta Sportin maalivahti saa kädet väliin ja tilanne säilyy. Pelin tempo hieman hiipuu loppua kohti ja varmaan sääkin vaikutti kun vettä ja tuulta oli syysmyrskyn verran. GBK hyökkääjiä piti Sportin pelaajat estää säännön vastaisin keinoin ja Sportin kapteeni joutui katsomaan tuomarin punaista korttia ottelun 81 minuutilla ja joutui poistumaan kentältä. Valmennus on tyytyväinen pelaajien esityksiin, mutta työ jatkuu kun jo lauantaina GBK lähtee vieraaksi Helsinkiin ja vastaan asettuu vahvasti kauden aloittanut HPS.

Ottelussa tänään: Nea Lindqvist mv, Anu Allonen, Taru Tiensuu, Senja Rintala, Jannika Träsk, Mette Lassila, Lina Luokkala (C), Roosa Nyman, Hilma Lehtola, Andrea Ström, Grace Ogunbajo. Erica Niemi, Vera Mattila, Elsa Simons, Ida Backman, Olivia Wikström.

Seuraava kotiottelu la 18.5 kun vastaan asettu TuWe turusta.

Terve tuloa !!

Foto/Teijo Pirttimäki

Statistik

1 - 0

FC Sport-j
(1-0)
16'MaaliLehtola Hilma