GBK Naiset, Naisten Ykkönen

GBK - RoPS  1 - 2

Kokkola, Santahaka (tekonurmi)

GBK naiset taipui Ropsille 1-2

GBK naiset pelasivat kylmällä ja sateisella santahaan keinonurmella tänään 25.5.2019 klo 13:00.

Rops Rovaniemeltä oli odotetun lainen haastava joukkue GBK:lle kuten edellisellä kaudella. Ottelu eteni moempien joukkueiden hyökätessä ja kurinalaisesti puolustaessa. Tänään molempien joukkueiden puolustus hoiti kyllä tehtävänsä. 12 minuutilla vierasjoukkueen Nea Tenno pääsee laukomaan 16 kulmilta ja pallo löytää tiensä maalin takaosaan, tilanne 0-1. Puolustusta tiukennetaan GBK:n päässä ja GBK pääsee enemmän peliin mukaan ja hyökkää. Andrea Strömiä rikotaan pilkun arvoisesti. Kapteeni Lina Luokkala laittaa pallon kylmän viileesti maaliin, tilanne 24.minuutilla 1-1. 1.puoliaika mennään näillä lukemin. Puoliajalla käydään asiat kopissa läpi ja terotetaan hyökkäystä ja maalinteko sekä laukauksia kun keli on märkä. Toinen puoliaika etenee tasaisena pelinä, erikoistilanteita tulee molemmissa päädyissä. Ottelun 55. minuutilla kulmasta myös GBK:n naisten edustuksessa pelannut Sanna Rautio pääsee puskemaan tilanteeksi 1-2. GBK kyllä vyöryttää lopussa hyökkäyksiä ja tekee useita vaihtoja saadakseen uutta vaihdetta peliin. Ylärimaa lähemmäs ei kuitenkaan päästä, vaikka Ropsin maalivahtia koetellaan useilla laukauksilla ja hyökkäyksillä. Ottelun parhaana kotijoukkueesta tänään palkittiin laitapuolustaja Senja Rintala.

Ottelussa tänään: Nea Laine mv, Anu Allonen, Emilia Nurkkala, Senja Rintala, Jannika Träsk, Mette Lassila, Lina Luokkala (K), Grace Ogunbajo, Roosa Nyman, Andrea Ström, Elsa Simons, Ida Backman, Ida-Sofia Hassel, Maija Hedman, Fanny Weissman ja Sofia Rintala.

GBK naiset kohtaa vieraissa 30.5.2019 Haupan Haukiputaalla.

Seuraava kotiottelu naisten edustuksella on 8.6.2019 klo 15:00 keskusurheilukentällä kun PK-35 Vantaa tulee vieraaksi.
Terve tuloa !!

1 - 2

RoPS
(1-1)
24'MaaliLuokkala Lina