GBK - PKKU  0 - 1

Kokkola, Kippari Hall

GBK - PKKU 0-1. Vain voitto olisi tänään riittänyt !!

19.10.2019 klo 13:00 Kipparihalli

GBK:n naiset kohtasi PKKU:n sarjakauden viimeisessä ottelussa. Lähtökohdat otteluun olivat merkittävät. Voitolla GBK säilyttäisi sarjapaikan, riippumatta siitä mitä muissa otteluissa olisi käynyt. Tämä tiedostettin ja ottelu otettiin GBK:n toimesta haltuun heti alusta. Sovittu oli että prässätään ylhäältä ja luodaan heti alusta paine vastustajan maalille. Tässä myös onnistuttiin, GBK loi useita maalipaikkoja 1.puoliajan aikana, mutta viimeistely joka on ollut haasteena ja peikkona kauden alusta lähtien. Myös PKKU teki hyviä vastahyökkäyksiä ja oli lähellä tehdä niistä maaleja. GBK:n puolustus oli kuitenkin tänään vahva kuten loppukaudella näin on tapahtunut. Viimeisenä lukkona maalilla pelannut Emilia Tuomela hoiti tehtävänsä hienosti. Puoliajalla painotettiin PKKU:n oikean reunan hyökkäyksien sekä pitkien pallojen vaarallisuuden huomioiminen. Puoliajalla tehtiin myös vaihto ja Mette Lassila tuli ulos ja Sofia Rintala meni sisään. GBK aloitti edelleen vahvasti hyökkämään toisella puoliajalla, mutta palloa ei maalipuiden väliin saatu, ei sitten millään. Ottelun 82.minuutilla PKKU teki tilanteen vielä tukallammaksi tekemällä erikoistilanteen flipperipallosta maalin ja tilanteeksi 0-1. Tätä tilannetta GBK ei pystynyt muuttamaan vaikka puolustus muutettiin 3:n alakerraksi ja kaksi hyökkäjää otettiin vaihdosta sisään. Lina Luokkala ja Janika Sillanpää ulos 84.minuutilla ja Roosa Nyman sekä Erica Niemi tuli sisään. Vaihdot toivat lisää uutta ilmettä mutta aika ei vaan tänään riittänyt. Maaleja ei saatu ja ottelu päättyi 0-1. GBK:sta parhaana palkittiin kapteeni Sanna Ög. Tällä tuloksella GBK:n naiset pelaavat naisten 2.divisioonaa.

Joukkueessa tänään: Emilia Tuomela, Rebecca Rasmus, Ida Backman, Taru Tiensuu, Janika Sillanpää, Emilia Nurkkala, Sanna Ög, Jada Sargeant, Mette Lassila, Grace Ogunbajo, Lina Luokkala. Vaihdossa: Sofiia Wenström mv, Sofia Rintala, Senja Rintala, Erica Niemi, Vera Mattila jaRoosa Nyman.

GBK:n naiset kiittää kaikkia kaudesta 2019!!