SOPIMUSUUTISIA KAUDELLE 2019!!
20.12.2018 22:25 Nyheter / GBK Damer

GBK naisten edustusjoukkue on tehnyt pelaajasopimuksia!!

GBK naistenjoukkueen harjoitukset käynnistyivät jo marraskuulla. Palloharjoituksia on ollut kaksi kertaa viikossa. Harjoitukset ovat olleet avoimet ja niihin on osallistunut useita pelaajia alueen eri seuroista ja joukkueista. Ennen Joulutaukoa käynnistyneet sopimusneuvottelut ovat johtaneet seuraaviin pelaajasopimuksiin kaudelle 2019.

Vasemmalta:

Lina Luokkala:
Kaudella 2018 Kokkola F10:ssä pelannut Lina Luokkala tekee paluun GBK naisten edustukseen kaudelle 2019. Lina tuo joukkueseemme kokemusta ja vahvaa roolia keskikentän ja hyökkäyspään pelaajana. Linan harjoittelu ja tekeminen kentällä on myös hyvää esimerkkiä joukkueen nuorille pelaajille.
Pelaajan ajatuksia: Olen harrastanut jalkapalloa pienestä pitäen, mutta opintojen aikana on muutama vuosi tullut pidettyä taukoa. Nyt on kuitenkin opinnot loppusuoralla ja harjoittelumotivaatiota löytyy edelleen. Odotan tulevalta kaudelta kovatempoisia harjoituksia ja lujia vastustajia. Lisäksi haluan omalta osaltani nauttia pelaamisesta ja hyvästä joukkuehengestä !!


Mette Lassila:
Mette osoitti jo viime kaudella naisten 1.divisioonassa että nuoren pelaajan taidot ja tekeminen riittää vaikka mihin. Tulevalla kaudella Mette tullaan varmasti näkemään isossa roolissa keskikentän ja hyökkäyksen alueella. Meten vahvuuksia on periksiantamaton luonne, loistava joukkuepelaaja sekä tehokkuus kentällä.
Pelaajan ajatuksia: Tulevalta kaudelta odotan hyvää yhteishenkeä ja positiivista työskentelyä, sen ohella on helppo kehittyä pelaajana että joukkueena. Olisi myös mahtavaa yltää kärkisijoille ykkösessä!


Taru Tiensuu:
Taru oli viimekaudella joukkueemme kantavia voimia osallistuen harjoituksiin ja otteluihin lähes 100 %:sesti. Taru tuo joukkueen puolustukseen omilla vahvuuksillaan johtavan pelaajan roolia ja myös rauhoittaa tekemisellä peliä. Taru kuului myös kauden 2018 kapteenistoon. Tulevan kauden osalta rooli joukkueessa vahvistuu entisestään.
Pelaajan ajatuksia: Päätös jatkaa GBK:ssa oli helppo, koska olin tosi tyytyväinen viime kauteen ja joukkueeseen. Edellinen kausi meni kuitenkin vähän opetellessa, joten tulevalle kaudelle olisi tarkoitus tehdä kaikki vähän paremmin. Nyt haluan ehjän ja hyvän peruskuntokauden ja paljon laadukasta treeniä pallon kanssa ja ilman. Sitä kautta henkilökohtaisena tavoitteena on paikka avauskokoonpanossa ja entistä enemmän vastuuta kentällä. Toivottavasti saadaan tasokas joukkue kasaan, jolloin ollaan valmiita haastamaan tasaisesti jokainen joukkue sarjasta!


Sofia Rintala:
Sofia tuo joukkueeseen sähäkkyyttä ja tehokasta pelin rakentamista niin keskialueelle kuin hyökkäykseenkin. Erikoistilanteet kuten vaparit ja kulmat ovat myös Sofian vahvuuksia joiden vaarallisuutta tullaan varmasti näkemään tulevalla kaudella. Pelaajakokemus näkyy myös kentällä tarvittaessa rauhoittavana tekijänä.
Pelaajan ajatuksia: Halu
aisin ensi kauden aikana kehittyä taidollisesti mahdollisimman paljon sekä päästä tekemään muutaman maalinkin. Toivoisin että ensikauden joukkueesta tulisi yhtenäinen ja että jokaisella on hyvä olla meidän joukkueessa. Kauden lopussa toivon että joukkue saavuttaa yhteisen tavoitteensa.

   
Mera nyheter
GBK Damer
«  Oktober   »
Ti Ons To Fre
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
 
Kategorier