Andrea Ström ja Grace Ogunbajo jatkaa kaudella 2019
Publicerad: 20.12.2018 00.00

Andrea Ström ja Grace Ogunbajo jatkaa kaudella 2019

Kaudella 2018 kokenut pelaajakaksikko Andrea Ström "Ässä" ja Grace Ogunbajo "Adi" olivat johtavia pelaajia GBK naisten peleissä. On aivan mahtavaa että saamme nähdä heidän peliesityksiä myös kaudella 2019.

Andrea Ström "Ässä"
Ässällä on selkeä rooli joukkueen pelaamisessa, maalit ovat hänen erikoisosaaminen. Hän on osoittanut jo useamman vuoden olevansa yksi suomen naisten sarjojen parhaista maalintekijöistä. Nämä taidot on hankittu kovalla työllä ja harjoittelulla pallon kanssa. Koko joukkueen peli tulee myös ensikaudella tukemaan tätä taitavaa hyökkäjää saavuttamaan tavoitteet.
Spelarens tankar: Säsong 2019 hoppas jag blir ett lärorikt år med många vinster och många mål. Ja hoppas och förväntar mig att GBK:s mål ska vara att komma bland 1-5 topplag. Som anfallare vill jag självklart komma högre upp i måltabellen än jag var denna säsong. Jag vill att hela laget ska sträva efter samma sak, så alla jobbar mot samma mål.

Grace Ogunbajo "Adi"
Adi palasi kauden 2017 loukkaantumisensa jälkeen Heinäkuussa 2018 GBK naisten joukkueen vahvuuteen ja johdatti joukkueen voittoon Kuopiossa KuFu:sta ja pelaten vahvan loppukauden. Adi on joukkueen yksi kokeneimpia pelaajia ja tuo juuri sillä osaamisella hyvää pallonhallintaa keskikentälle/hyökkäykseen ja vahvaa fyysistä pelaamista joukkueeseen. Kokeneena pelaajana on hänellä lisäarvona myös se että pystyy rauhoittamaan peliä omilla vahvuuksilla mutta on myös erittäin vaarallinen mm. maalinedustilanteissa.



Klubbens senaste
Inga Nyheter
Lagets nyhetsarkiv

          GBK r.f.               
          Hyvlerigatan 4
          67100 Karleby
          gbk@gbk.fi
          06-8313325