UUSIA SOPIMUKSIA NAISTEN EDUSTUKSEEN!!
8.1.2019 22:02 Nyheter / GBK Damer

GBK naisille useita sopimuksia joukkueen vahvistamiseksi!!

GBK:n naisten edustus on tehnyt useita pelaajasopimuksia alueen pelaajien kanssa.

Kuvassa vasemmalta:

Nea Laine, mv
Nea Laine tulee GBK naisten edustukseen Turusta, Turun Weikkojen rivistöstä jossa hän pelasi viimekaudella. Nea on siirtynyt Kokkolaan opintojen myötä ja yhteistyö GBK:n kanssa käynnistyi syksyllä 2018 heti sarjakauden vaihduttua. Nea tuo joukkueeseen maalivahtina johtajuutta ja määrätietoista tekemistä, jota myös näyttää omalla esimerkillään. Tervetuloa seuraan Nea !!

Pelaajan ajatuksia: Tulevalla kaudella haluan kehittää pelitaitojani ja saada enemmän itsevarmuutta pelaamiseeni. Uutena pelaajana odotan, että pääsen tutustumaan paremmin joukkueen pelajiin ja toimihenkilöihin. Pyrin myös siihen, että pääsisin mahdollisimman nopeasti sisälle joukkueen pelityyliin.


Fanny Weizmann
Fanny on GBK:n kasvatteja, mutta liittyi naisten joukkueeseen KPV:stä jossa hän pelasi viimekaudella B-tytöissä. Fannyn vahvuudet löytyy keskikenttä pelaajan ominaisuuksista, kuten pallonhallinta, pelikäsitys sekä terävät suunnan muutokset. Nuorena pelaajana hän pääsee ympäristöön jossa on mahdollisuus kehittyä pelaajana. Tervetuloa seuraan Fanny !!

Pelaajan ajatuksia: Pelaan ensimmäistä kauttani naisissa ja odotan sitä innolla, varsinkin kun viime kausi meni pilalle loukkaantumisen takia. Nyt olen kuitenkin kunnossa ja minulla on kova halu päästä pelaamaan kovia pelejä ja kehittymään pelaajana, sekä auttamaan joukkuetta menestymään tavoitteissaan.


Jannika Träsk
Jo viimekaudella naisten joukkueessa loistavasti debytoinut Jannika Träsk hankki itselleen puoluksessa melkein vakipaikan, pelaamalla lähes joka pelissä isoja minuutteja. Kasvua tapahtuikin pelaajan monella eri osa-alueella ja Jannika palkittiin kauden päättyessä yhtenä kehittyneimpänä pelaajana. Vahvuudet Jannikalla puolustuspelissä on huikea juoksunopeus, periksiantamaton luonne ja fyysisyys jota monet hyökkääjät joutuivat maistamaan kun eivät luopuneet pallosta ajoissa. Vahvaa roolia on odotettavissa myös tulevalle kaudelle.

Pelaajan ajatuksia: Odotan innolla uutta kautta. Toivon että pärjättäis hyvin sarjassa ja että saadaan hyvä pelaajarinki kasaan. Haluan kehittyä pelaajana ja saada enemmän vastuuta joukkueessa.


Karoliina Malviniemi
KF10:ä viimekaudella edustanut Karoliina Malviniemi on alun perin KPV:n kasvatteja. Pelaajana hän istuu monelle kenttäalueelle ja on näin arvokas pelaaja joukkueelle. Karoliinan vahvuuksia jalkapalloilijana on monipuolisuus, terrierimäinen luonne, nopeus sekä fyysisyys. Uskon hänen pelaajaluonteesta olevan joukkueelle merkittävää hyötyä ensi kaudella. Tervetuloa seuraan Karoliina !!

Pelaajan ajatuksia: tältä kaudelta odotan niin että pääsee treenaamaan kunnolla ja pelaamaan kovatasoisia joukkueita vastaan. Omat tavoitteet olisi kehittyä pelaajana ja samalla pitää yllä kuntoa ja nauttia pelaamisesta!


Roosa Nyman
Roosa Nyman on pitkänlinjan futaaja KPV:n jalkapallojuniorina B-tyttöihin asti jossa mm. pelasi BSM-sarjaa ja pelasi myös KF10:n naisten edustuksessa. Roosa on myös monipuolinen pelaaja, mutta viihtyy parhaiten hyökkäyspään pelaajana. Hän on varsinainen työmyyrä ja parhaat ominaisuudetkin liittyy juuri periksiantamattomuuteen, suoraviivaiseen pelitapaan ja maalintekoon. Hän tuo lisää hyökkäysvoimaa GBK naisten kokoonpanoon ensi kaudelle. Tervetuloa seuraan Roosa !!

Pelaajan ajatuksia: Tulevalta kaudelta odotan kovia vastustajia ja sitä että pääsee haastamaan itseä enemmän kentällä ja treeneissä. Lisäksi toivon, että saadaan yhteenhitsautunut joukkue, jossa jokainen voi nauttia pelaamisesta!


Elsa Simons
Elsa Simons pelasi kauden 2018 PeFF:n naisten edustuksessa. Elsa tuo joukkueeseemme fyysistä kokoa ja kamppailuvoimaa. Lisäksi juoksunopeus, pallotekniikka luo hänestä voimakkaan hyökkääjän. Elsa on vahva pelaaja, jonka suoraviivainen pelitapa sekä fyysinen koko tuo monia vahvuuksia joukkueeseemm mm. erikoistilanteissa. Tervetuloa seuraan/ Vällkommen till lag Elsa !!

Spelarens tankar: Jag spelar helst mittfält men allt utom målvakt går också bra. Jag ser fram emot den kommande säsongen och att jobba hårt på både matcher och träningar. Och så hoppas jag kunna bidra med positivitet till laget både på planen och utanför.


Ida-Sofia Hassel
Ida-Sofia Hassel on alunperin GBK:n kasvatteja ja lahjakkaita nuoria pelaajia. Hän siirtyi B-ikäisenä KPV:n B-tyttöihin. Vahvarakenteinen Ida-Sofia tuo joukkueeseen fyysisyyttä, pääpelivoimaa ja laukaisuvoimaa. Fyysinen koko on myös ominaisuus mistä joukkueemme hyötyy mm. erikoistilanteissa. Ida-Sofia viihtyy parhaiten topparina tai hyökkääjänä. Tervetuloa seuraan Ida-Sofia !!

Pelaajan ajatuksia: Olen pelannut jalkapalloa 8 vuotiasta asti GBK:ssa sekä KPV:ssä. GBK on kasvattaja seura. Odotan tulevalta kaudelta hyvä joukkue henkeä ja positiivisuutta. Odotan innolla hyvä harjoitus kautta jossa oma kehitykseni sekä joukkueen kehitys sujuisi mahdollisimman hyvin. Tulee olemaan miellenkiintoisaa kohdata uusia joukkueita.


Maija HedmanMaija Hedman on pitkänlinjan jalkapalloilija. Nykyään Oulussa opiskeleva Maija on GBK:n omia kasvatteja, pelannut KPV:ssä mm. BSM-sarjaa, mutta palannut aikuisiällä takaisin GBK naisten joukkueisiin. Maija on pelaaja joka tuo nopeutta, voimaa ja päättäväistä asennetta joukkueen puolustukseen jossa mieluiten viihtyy.

Pelaajan ajatuksia: Tässä teksti: Olen pienestä pitäen pelannut jalkapalloa ja viime kaudet alemmilla sarjatasoilla. Nyt motivaatio tavoitteellista pelaamista kohtaan syttyi uudelleen ja on mahtavaa päästä pelaamaan muiden motivoituneiden pelaajien kanssa. Ensi kaudelta odotan positiivista ja kannustavaa joukkuehenkeä, johon pyrin itse vaikuttamaan omalla panoksella. Lisäksi henkilökohtaisena tavoitteena on kehittyä pelaajana ja ottaa itsestä mahdollisimman paljon irti. Oman haasteen kevään harjoitteluun tuo opiskelu Oulussa.

   
Mera nyheter
GBK Damer
«  Oktober   »
Ti Ons To Fre
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
 
Kategorier