GBK II, Miesten Nelonen C2

GBK II - FC-92  4 - 1

Kokkola, Santahaka 1

GBK II varmisti sarjapaikan/säkrade kontraktet

Nyt se on 100 prosenttisen varma juttu: GBK II pelaa nelosessa myös kaudella 2021. Sarjapaikka varmistui, kun joukkue kotikentällä kukisti nivalalaisen FC-92:n 4-1 (2-0).

GBK II aloitti pirteästi ja vyöryi kohti vastustajan maalia. Avausmaali nähtiin jo 5 minuutilla. Paul Hansell levitti laidalle Oskari Melenderille, joka syötti maalille ja Jani Mäenpää laukoi pallon maaliin. Hieno hyökkäys!

Maalin jälkeen peli tasoittui, mutta vierasjoukkue ei maalipaikoille päässyt. Kotijoukkueella oli muutama tosi hieno hyökkäys, mutta ilman tulosta.

2-0 maali nähtiin 41 minuutilla. Kim Koskisen hieno syöttö vapautti Joel Häggblomin joka ei erehtynyt. Heti maalin jälkeen nähtiin vieraiden paras tekopaikka, mutta maalivahti Lassi Viitala teki hienon torjunnan.

FC-92 tuli tauolta pirteästi, mutta GBK iski 56 minuutilla. André Ruotsalan loistava syöttö vapautti Melenderin, joka komeasti roikutti pallon yli maalivahdin ja maaliin, 3-0.

GBK loi paikkoja. Mäenpää ja Koskinen olivat lähellä onnistua. 4-0 osuma tuli rankkarista. Mäenpää kaadettiin ja Jani itse laukoi pallon verkkoon.

Olli Pekkala kavensi 80 minuutilla.

GBK II teki ottelussa kuusi vaihtoa ja näin kaikki saivat peliaikaa.

Koko joukkueelta hyvä esitys, joka tänään perjantaina palkitaan. Ohjelmassa on pizzailta.

GBK II: Lassi Viitala (74 Simon Tissarinen), Tuukka Haapasalo, Tatu Kinnunen, Jani Mäenpää, Paul Hansell (46 Jeremi Rajala), Oskari Melender (68 Niklas Laitala), Elis Åström (52 Joni Jokihaara), Joel Häggblom (46 André Ruotsala), Juuso Jäntti, Kim Koskinen, Kasper Weizmann (62 Nico Mäenpää).

Hemmaseger – 4-1

GBK II spelade säsongens sista hemmamatch, slog FC-92 från Nivala med 4-1 (2-0) och säkrade seriekontraktet.

Bra jobbat av hela laget och det blir pizzakväll fredag!

Hemmalaget inledde starkt och bollen trivdes mest gästernas planhalva. Resultat fick man redan i femte minuten. Ett snyggt anfall där Paul Hansell breddade till högra kanten åt Oskari Melender som serverade till målet och Jani Mäenpää skarvade in 1-0.

Det jämnade ut sig. FC-92 skapade inga chanser. GBK hade många snygga anfall, men de blev resultatlösa. Dags för 2-0 var det i 41:a minuten. Kim Koskinens passning friställde Joel Häggblom, 2-0.

FC-92 hade sin bästa målchans strax efter, men mål-Lassi Viitala gjorde en mycket fin räddning.

FC-92 inledde piggt efter paus, men GBK II gjorde ett viktigt mål i 56:e minuten. André Ruotsalas strålande passning friställde Melender högra kanten. Målvakten varl ite för långt ut från sitt mål, Melender uppfattade det och lobbade in 3-0.

Mäenpää och Koskinen var nära att öka ledningen. 4-0 målet kom i 66:e minuten. Mäenpää fälldes och straffen sköt han själv i mål.

Gästernas enda mål kom i 80:e minuten och gjordes av Olli Pekkala.

Hemmalaget gjorde sex spelarbyten och alla fick speltid.

Statistik

4 - 1

FC-92
(2-0)
5'MaaliMäenpää Jani
65'MaaliMäenpää Jani
80'MaaliPekkala Olli