FF Jaro/U23 - GBK II   3 - 1

Jakobstad, Västerplan (konstgräs)

Förlust i Jakobstad/Pietarsaaressa tappio

GBK II gästade Jaro/U23 i Jakobstad. Det blev förlust med 1-3.

Spelet böljade och överlag var det jämnt i första halvlek. GBK II åkte på två baklängesmål strax före paus. Det var Markus Korkea-aho och Daniel Koivuniemi som gjorde mål i 39:e respektive 45:e minuten.

GBK II reducerade strax efter paus. Alec Biskop spelade fram Joel Häggblom som gjorde mål.

GBK II pressade hårt i andra halvlek och gjorde det också efter Jaros tredje mål som kom på hörna och gjordes av Korkea-aho.

Rep.lagets Olli Nylund vaktade målet den här gången.

Aleksi Koskela skadade sig och blev utbytt i 60:e minuten.

Torsdag 10 september blir det hemmamatch mot FC-92 från Nivala.

GBK II: Olli Nylund, Tuukka Haapasalo, Alec Biskop (88 Aleksi Pigg), Joni Jokihaara, Oskari Melender, Aleksi Koskela (60 André Ruotsala), Kasper Weizmann (89 Paul Hansell), Joel Häggblom, Juuso Jäntti, Kim Koskinen, Jeremi Rajala (89 Zacharias Zitting).

Pietarsaaresta nolla pistettä

GBK II vieraili naapurikaupungissa, jossa vastassa Jaro/U23. Jaro voitti ottelun 3-1 (2-0).

Avausjakso oli tasainen ja peli aaltoili. Jaro iski kahdesti juuri ennen taukoa, 39 ja 45 minuutilla. Maaleja tekivät Markus Korkea-aho ja Daniel Koivuniemi.

Kavennusmaali nähtiin heti tauon jälkeen. Maalin teki Joel Häggblom, syöttäjänä Alec Biskop.

GBK II painosti kovaa, eikä sitä lannistanut edes Korkea-ahon kulmapotkusta tekemä Jaron kolmas maali, mutta hyvästä taistelusta huolimatta ei vierasjoukkue lisämaaleja tehnyt.

Maalia tällä kertaa vartioi edustuksen Olli Nylund.

Aleksi Koskela loukkaantui 60 minuutilla ja joutui jättämään pelin kesken.

Seuraava ottelu on torstaina 10 syyskuuta ja silloin vieraaksi saapuu FC-92 Nivalasta.

FF Jaro/U23

3 - 1

(2-0)
39'MaaliKoivuniemi Daniel
46'MaaliKorkea-Aho Marcus
64'MaaliKorkea-Aho Marcus