GBK II, Miesten Nelonen C2

Friska Viljor - GBK II   0 - 2

Kokkola, Ykspihlaja

Friska Viljor - GBK II 0-2 (0-1)

Joukkue otti tärkeät kolme pistettä, kukistamalla paikallisvastustaja Friska Viljorin 2-0. Taukotilanne oli 1-0.

Friskalla oli hieman enemmän maalipaikkoja avausjaksolla, mutta jakson ainoan maalin iski GBK:n Joel Häggblom rankkarista 43 minuutilla.

Lähellä oli myös ”kotijoukkueen” maali, mutta kerran pelastettiin maaliviivalta.

Toinen jakso oli pitkään tasainen. Friska satsasi enemmän hyökkäykseen ja maalissa Riku Uuskartano (kuvassa) teki pari erittäin tärkeää torjuntaa.

GBK:lle aukeni vastaiskupaikkoja ja 2-0 osuma syntyi kun pelattuna oli 75 minuuttia. Maalintekijänä Oskari Melender.

Tärkeät kolme pistettä. Seuraava ottelu on jälleen iso haaste,Jaro/U23 Pietarsaaressa.

Det blev tre viktiga poäng för GBK II. Laget tog en 2-0 (1-0) derbyseger över Friska Viljor.

Första målet kom på straffspark i 43:e minuten och gjordes av Joel Häggblom. Friska hade en aning mera målchanser i första halvlek. En boll räddade vi på mållinjen.

Jämnt var det i andra halvlek. Friska började satsa mera på offensiven och vår målvakt, Riku Uuskartano (bilden) gjorde några viktiga räddningar.

GBK fick ytor för kontringar. 75 minuter hade spelats när Oskari Melender avslutade en kontring, 2-0.

Tre viktiga poäng. Nästa match blir borta mot Jaro/U23.