Next Ylivieska Cup 13.9.2020
Publicerad: 08.09.2020 00.00

Next Ylivieska Cup 13.9.2020

Peliaika / Speltid: 1 x 30 min
11 v 11
Pallo / Boll: 5

Safari, Keskuskenttä: Salmiperäntie 2, Ylivieska

10:00 FC Ylivieska P08-GBK (Safari)
12:10 GBK-Kannuksen Ura (Keskuskenttä)
13:15 LBK-GBK (Safari)

+ Sijoitusottelu(t) / Placeringsmatch(er) 14:30 / 15:35 / 16:40


Otteluohjelma / Matchprogram: https://ylivieskacup.cups.nu/2020/result/category/28119284


Next Ylivieska Cup 2020 -koronaohjeistus

Jalkapalloa ei tule pelata ja harjoitella, mikäli henkilöllä on pieniäkään sairauden oireita tai hän kuuluu koronaviruksen kannalta johonkin riskiryhmään. Jos epäilet COVID-19-tartuntaa, toimi THL:n ohjeiden mukaan: www.thl.fi

Yleistä turnaukseen osallistumisesta

1. Suosittelemme, että henkilöt, jotka kuuluvat viranomaisohjeiden mukaan riskiryhmiin, eivät ole ollenkaan mukana ottelutapahtumissa. Mikäli tältä ei voida kokonaan välttää, tulee henkilön osallistumisen aina olla vapaaehtoista ja henkilön on noudatettava erityisen tarkasti annettuja ohjeita.
2. Turnaukseen osallistuvat kirjataan ylös ja kaikki tapahtumaan osallistuvat henkilöt (pelaajat, valmentajat, muut joukkuetaustat, ottelun toimihenkilöt) on lisättävä turnausjärjestelmään joukkuekohtaisella tunnuksella viimeistään turnauspäivää edeltävänä päivänä.
3. Osallistumistietoja säilytetään tapahtumakohtaisesti vähintään turnauksen loppuun asti.


Ennen turnauspäivän otteluita / turnauspäivän aikana

1. Koronaviruksen oireiden tiedostaminen/tunnistaminen.
2. Yleisten suositusten noudattaminen (käsihygienia, turvavälit-, yskiminen, kontaktien välttäminen jne.).
3. Oman terveydentilan seuranta/ottelupäivän tilannearvio -vähänkään oireisena/ sairaana ei koskaan osallistuta harjoituksiin tai otteluihin.
Saapuminen ottelupaikalle / poistuminen ottelupaikalta
1. Joukkueen suunnittelema ja ohjeistama reititys ja aikataulutus - vältä turhan aikaista ottelupaikalle saapumista!
2. Kaikkien ottelutapahtumaan osallistuvien (pelaajat, taustahenkilöt, erotuomarit jne.) suositellaan kulkevan ottelupaikalle ja sieltä pois itsenäisesti (oma tai junioreilla vanhempien kyyti), mikäli se vain mahdollista.
3. Tilanteissa, joissa itsenäinen kulkeminen ottelupaikalle ei ole mahdollinen, järjestellään joukkueenjohtajan johdolla mahdollisimman pienet matkustusyksiköt, jossa parhaalla mahdollisella tavalla pyritään varmistamaan 2 metrin turvavälien säilyminen. Jos turvavälejä ohjeistuksia ei pystytä varmistamaan suositellaan kasvomaskin/hengityssuojaimen käyttöä matkan aikana.
4. Ohjeiden ja opastuksen noudattaminen, joukkueen sisäinen valvonta.
5. Pelaajien lämmittelyssä vältetään koskemasta palloon käsin tai päällä. Lämmittelyn jälkeen yksi henkilö kerää kaikki pallot hansikkaita käyttäen.
6. Alkulämmittelyt suoritetaan kenttäalueiden ulkopuolella välttäen kontaktia muihin joukkueisiin.
7. Otteluiden välissä joukkue pyrkii pitämään mahdollisimman vähän kontaktia muihin kuin oman joukkueen henkilöihin.
8. Ottelun päätyttyä molemmat joukkueet poistuvat mahdollisimman ripeästi pois kenttäalueelta väljintä reittiä käyttäen turvavälit säilyttäen (ei loppuhuutoa).


Pukuhuoneet ja wc:t

1. Kentillä ei ole käytettävissä pukukoppeja. Osallistujat eivät käytä pukuhuone- tai muita sosiaalitiloja, vaan saapuvat kentälle ja poistuvat kentältä suoraan pelivarusteissa.
2. Ravikeskus Keskisen ja keskuskentän huoltorakennuksen WC:t ovat käytössä ja niitä puhdistetaan turnauksen aikana tehostetusti.


Toiminta kentällä

1. Kenttäalueella vain pelaajat, tuomaristo ja välttämättömät joukkuetaustat.
2. Pese/desifioi kätesi kenttäalueelle saapuessa. Joukkueet varaavat varusteisiinsa riittävästi käsidesiä, jotta jokaisen palaajan kädet voidaan desinfioida ennen ja jälkeen jokaisen ottelun sekä aina vaihdosta kentälle mentäessä.
3. Pelaajille suositellaan henkilökohtaisen käsidesin mukana kuljettamista.
4. Kaikkia joukkueen harjoitusvarusteita (esim. pallot, tötsät) ja asuja (esim. liivit) käsittelee mahdollisuuksien mukaan vain yksi henkilö.
5. Jokaisella pelaajalla oma henkilökohtainen juomapullo, joka on pestävä aina jokaisen harjoituksen ja ottelun jälkeen.
6. Junioreiden vanhemmat ja muut katsojat seuraavat otteluita erillisessä katsomossa (Safarin kenttä ja Keskuskenttä) tai kenttäalueen ulkoreunoilla 2 metrin turvavälein (harkkakenttä ja raviradan kenttäalue). Yleisö ei saa oleskella kenttien välisillä alueilla!
7. Teikkaukseen osallistuvat vain erotuomari ja joukkueiden kapteenit.
8. Ei kättelyjä ennen tai jälkeen ottelun.
9. Maalin juhlinta sallittua lähikontakteja välttäen -ei joukkokokoontumisia esim. loukkaantumis- tai riketilanteissa.
10. Sylkemistä ja nenän niistämistä kentällä tulee välttää, jos henkilö joutuu yskimään tai aivastamaan, on yskäisy tehtävä hihaan tai paitaa suojana käyttäen -kasvojen koskettelua käsin on vältettävä ja esimerkiksi hien pyyhkimiseen käytettävä pyyhettä tai hihaa.
11. Kenttävastaavat vastaavat yhdessä osallistuvien joukkueiden kanssa siitä, että kentillä toimitaan koronaohjeistuksen mukaan.
12. Kenttävastaavat puhdistavat ottelupallot otteluiden välillä (suihkupullo ja esim. saippualiuos).


Kioskit ja ravikeskuksen sisätilat

1. Jokaisen kenttäalueen läheisyydessä on yksi tai useampi kioski, josta saa suolaista ja makeaa syötävää. Jokaisessa myyntipisteessä on käytettävissä käsidesiä.
2. Pyrimme käyttämään valmiiksi pakattuja tuotteita.
3. Myyntipisteen/kioskin sisätiloihin ei saa mennä ulkopuolisia.
4. Kioskien pintoja pyyhitään jatkuvasti ja kaikki työntekijät huolehtivat hygieniasta esim. kertakäyttöhanskoja käyttämällä.
5. Ravikeskuksen sisätiloissa on kaksi kioskia. Pelaajien tulee käyttää ovea, jonka edustalla on nappisparkki. Yleisö käyttää ensisijaisesti toista ovea, jotta nappisparkin ovelle ei synny ruuhkaa.
6. Ravikeskuksen sisätilat ovat auki rajoitetusti: yläkerran ravikatsomo on suljettu ja toivomme, että kaikki rajoittavat sisätiloissa oleskelun wc-käynteihin ja kioskissa asioimiseen, jotta sisätilat eivät ruuhkaudu ja turvavälit on mahdollista säilyttää.


Todettu koronatapaus joukkueessa

1. Toiminta vastuullisesti terveydenhuoltoviranomaisten ohjeita noudattaen.
2. Mikäli joukkueessa todetaan koronatapaus, noudatetaan ensisijaisesti viranomaisten ohjeistuksia. Tämänhetkinen suositus on kartoittaa henkilöt, jotka ovat altistuneet koronatartunnalle 15 minuuttia sisätiloissa.
3. Tauti ketjujen jäljittämisestä vastaa loppukädessä terveysviranomaiset. Jos joukkueeseen suunnataan terveydenhuoltoviranomaisten taholta sellaisia toimia, jotka vaikuttavat tai voivat vaikuttaa joukkueen pelaamiseen, on seuran yhteyshenkilön välittömästi ilmoitettava siitä kilpailunjärjestäjälle. Ilmoitus tehdään puhelimitse ja/tai sähköpostitse, mutta kilpailunjärjestäjä voi jälkikäteen pyytää seuraa todentamaan tilanteen dokumentoituna. Ilmoituksen saatuaan kilpailunjärjestäjä päättää tilanteen edellyttämistä toimenpiteistä.
4. Joukkueeseen suunnatusta terveysviranomaisen toimenpiteestä on ilmoitettava kilpailun järjestäjälle.
5. Jos epäilet COVID-19 -tartuntaa, toimi THL:n ohjeiden mukaan: www.thl.fi

Klubbens senaste
Inga Nyheter
Lagets nyhetsarkiv

          GBK r.f.               
          Hyvlerigatan 4
          67100 Karleby
          gbk@gbk.fi
          06-8313325