Esittely
Ottelutilastot
GBK T10 - FC Ylivieska
2020 - GBK F-10 - Läntinen piirisarja
Klo 20:00 Ylivieska, keskuskenttä
25
Jun

Voitto myös FC Ylivieskasta trilleripelissä!


Illan toinen vastustaja FC Ylivieska oli jo selkeästi kovempi joukkue. Pelistä odotettiin tiukkaa vääntöä, ja sellaiseksi se myös meni. Kovan taistelun jälkeen T10 kairasi lopulta 3-2 voiton.

Pilviverho laskeutui Ylivieskan ylle ja helpotti hieman tukalaa hellettä. Ilman viileneminen antoikin tytöille lisävirtaa, kun vastaan asettui FC Ylivieska. Vastakkain oli kaksi ennakkoon arvioituna tasavahvaa joukkuetta, mutta mitä pidemmälle peli eteni, sitä selvemmin GBK otti pelin haltuunsa. Tytöt syttyivät hienosti peliin, ja kaikki tekivät kovasti töitä. Erityisesti Charkki näytti muille esimerkkiä raatamisellaan kentän molempiin suuntiin. Puolustus oli Emman johdolla totutun kova, ja laitapuolustajat Sofia ja Emelie pysäyttivät vastustajia kuin seinään. Alina otti haltuunsa keskikentän ja Mellu sotki jatkuvasti vastustajan peliä vikkelyydellään.

Renee aloitti maalinteon ampumalla todellisen tykinkuulan maalin kattoon ottelun 7. peliminuutilla. Ylivieska kuittasi kuitenkin nopeasti tasoihin. T10 ei tästä lamaantunut, vaan jatkoi kovaa prässiä. Työ tuotti tulosta, ja Neela pääsi tekemään pukukoppimaalin juuri ennen puoliaikaa. Toisella puoliskolla tytöt vain lisäsivät vauhtia ja peli siirtyi yhä enemmän Ylivieskan päätyyn. Kesken T10:n kovan painostuksen pallo ajautui kuin vahingossa parin flipperipallon ja ohipotkun seurauksena suoraan vastustajan jalkaan, ja peli oli taas tasan. Vastustaja alkoi kuitenkin selvästi väsymään, ja GBK jatkoi vyöryään kohti vastustajan kenttäpuoliskoa. Memen tolppalaukauksen jälkeen Neela tykitti lopulta ansaitun voittomaalin.

T10 on kasvanut todella yhtenäiseksi joukkueeksi, jota on vaikeaa voittaa. Yhteishenki on mahtava, ja kaikki tukevat toisiaan hienosti. Joukkue on oppinut kääntämään tiukatkin väännöt itselleen juuri näistä syistä. Hieno startti piirisarjaan!

Maalit: Neela (2), Renee (1)

Kokoonpano: Oona (mv), Renee, Emma, Neela, Meme, Mellu, Alina, Emelie, Sofia, Ida, Ninja, Charkki

Ingen live-uppföljning


   

   

   

   
Statistik
T10 3 - 2
(2-1)
FC Ylivieska
Mera nyheter
GBK F-10
«  September   »
Kategorier