GBK T10 - IK Myran  0 - 0

Nedervetil, Träningsplan

Piirisarja jatkui Alavetelissä tasapelillä ja voitolla

GBK-IK Myran 0-0 (26.7.2020, Träningsplan Alaveteli)

GBK T10 koki kauden ensimmäisen pistemenetyksen avausottelussa IK Myrania vastaan. GBK hallitsi hienokseltaan ottelua ja loi enemmän vaarallisia maalipaikkoja. Ensimmäisellä puoliskolla kumpikin joukkue pääsi laukomaan vapaasta paikasta, mutta maalivahdit olivat terävämpiä. Maalissa pelannut Ida esitti mm. todella hienon jalkatorjunnan. Tasainen vääntö jatkui myös toisella puoliajalla. Ote kuitenkin siirtyi pikkuhiljaa enemmän GBK:lle. Ottelun paras paikka tuli Memelle, joka pääsi Nellan ja Neelan esityöstä laukomaan parista metristä, mutta vastustajan maalivahti teki ilmiömäisen pelastuksen. Myranillakin oli ottelun loppupuolella vielä omat paikkansa, joten tasapeli oli lopulta ihan oikeutettu tulos.

Kokoonpano: Renee, Emma, Neela, Meme, Mellu, Oona, Nella, Alina, Emelie, Sofia, Ida-Maria (mv), Charkki

HK-GBK 1-3 (26.7.2020, Träningsplan Alaveteli)

Toiseen otteluun GBK tuli jo terävämmin, ja Renee laukoi GBK:n johtoon suoraan Neelan antamasta kulmasta jo ensimmäisellä peliminuutilla. Haapajärven tasoitus tuli harmittavasti ensimmäisen puoliajan loppuhetkillä vapaapotkusta. Toisella puolikkaalla GBK:n vauhti kiihtyi, ja heti alkuun Neela vei tytöt 2-1 johtoon kovalla potkulla. Vastustaja alkoi väsyä T10:n vauhtiin ja sortui ottelussa välillä pieniin koiruuksiinkin. GBK ei tästä hämmentynyt, vaan sinetöi ottelun tekemällä kolmannen maalinsa samalla kaavalla kuin ensimmäisenkin. Taisteluvoitto.

Maalit: Renee 2, Neela, 1