LoVe - GBK T10   0 - 4

Nivala, DEN-areena 1

Murskaavaa ylivoimaa Nivalassa

LoVe-GBK 0-4 15.8.2020, DEN-areena, Nivala)

Nivalan turnauksen ensimmäiseen otteluun saatiin salama-alku, kun Neela pelasi tilanteen loppuun asti, ja tuikkasi maalivahdin jaloissa pyörineen pallon maaliin heti ottelun ensimmäisellä minuutilla. Peli vyöryi jatkuvasti LoVen kenttäpuoliskolle, mutta hyvistäkään tilanteista lisämaaleja ei tullut. Jos avausjakso oli tytöiltä vielä, kuumasta päivästä ja pitkästä ajomatkastakin johtuen, hieman uneliasta, niin toisella puoliajalla alkoikin sitten tapahtua. Ensin Charkki kohahduttaa yleisöä vetämällä kovan potkun vastapallosta tolppaan. Heti seuraavasta myllytyksestä Oona sijoitti läpijuoksunsa jälkeen pallon varmasti maaliin. Lopullisesti vapauttavan 3-0 -maalin täräyttää Alina Neelan oivallisesta syötöstä. Ottelun loppupuolella Oona väläytti juoksuvoimaansa vielä toistamiseen, ja tyylitteli loppunumeroiksi selvän 4-0 voiton.

Kokoonpano: Emma, Neela, Meme, Mellu, Oona, Nella, Alina, Emelie, Sofia, Ida-Maria (mv), Ninja, Charkki

Maalit: Oona 2, Alina 1, Neela 1

GBK-FC-92 8-0 (15.8.2020, DEN-areena, Nivala)

Toisessa ottelussa joukkueiden tasoero oli todella suuri, ja GBK olisi voinut helposti tehdä enemmänkin maaleja. Kahdeksan kertaa pallo kuitenkin löysi tien vastustajan verkkoon. Ottelussa nähtiinkin peräti kaksi hattutemppua, kun Oona ja Neela osuivat kumpainenkin kolme kertaa. GBK oli niin ylivoimainen, ettei vastustaja edes uskaltanut lähteä hyökkäämään, vaan keskittyi lähinnä saamaan kiinni GBK:n vikkeliä pikajuoksijoita. Kuvaavaa oli, että Nella maalissa ei koskenut kertaakaan palloon koko pelin aikana! Vaikka vastustaja ei taidoiltaan ollut GBK:n luokkaa, niin tytöt pelasivat silti hyvällä asenteella. Ilahduttavaa oli, että suurin osa maaleista syntyi hienojen ylösnousujen ja syöttökuvioiden kautta. Maalien makuun pääsivät myös Meme ja Alina.

Maalit: Oona 3, Neela 3, Alina 1, Meme 1

Kokoonpano: Emma, Neela, Meme, Mellu, Oona, Nella (mv), Alina, Emelie, Sofia, Ida-Maria, Ninja, Charkki