20
SEP
13.00
GBK T-10, Läntinen piirisarja

TUS - GBK T10   1 - 5

Bennäs, Falli 1 A

Piirisarja päätökseen Pännäisissä kahdella voitolla!

Piirisarjan viimeinen miniturnaus pelattiin Pännäisissä tuulisessa ja sateisessa syyssäässä. Kahdella voitolla myös varmistui, että GBK T10 voitti koko piirisarjan, vaikka sijoituksista ei vielä pelatakaan.

GBK-PeFF 3-0

Ensimmäisessä ottelussa vastaan asettui Pedersöre FF, joka kohdattiin nyt sarjassa ensimmäistä kertaa. GBK sai otteluun salama-alun, kun Oona syöksyy suoraan avauspotkun jälkeen läpi, ja vei T10:n heti johtoon. Maalin jälkeen GBK hallitsee peliä melko suvereenisti, mutta PeFF onnistuu pysäyttämään vyöryn ensimmäisellä puoliskolla. Muutamia hyviä tilanteita tytöt kuitenkin onnistuvat luomaan. Ensin Alinalla on hyvä paikka, ja myöhemmin Charkki murtautuu väkisin läpi, mutta kummassakin tilanteessa vedot menevät vähän ohi. Toisella jaksolla pelin painopiste siirtyy koko ajan lähemmäksi vastustaja maalia. Vasemmalla laidalla kovasti raatanut Nella antaa muille esimerkkiä, ja pelaa hienosti yhteen Reneen kanssa. Puolen tunnin kohdalla Charkki nostaa pelaajaruuhkasta flipperipallon yli vastustajan maalivahdin, ja vapauttava 2-0 on tosiasia. Muutama minuutti tästä, ja Oona sinetöi ottelun lopullisesti pelaamalla tilanteen loppuun asti liukuen ottelun päätösnumeroiksi 3-0.

Ottelu oli koko ajan GBK:n hallussa, eikä Peff päässyt luomaan yhtään kunnon maalipaikkaa koko ottelun aikana. Puolustus ei antanut vastukselle yhtään tilaa, ja Emma kävi noukkimassa vastustajan orastavat hyökkäyksenpoikaset kuin puolukat mättäältä. Edelleen kipeää nilkkaansa säästäneellä Neelalla oli maalivahtina vähistä töistä johtuen syksyiset oltavat. Rutiinivoitto peruspelillä. Vihreä kortti ansaitusti Nellalle.

  • Kokoonpano: Alina, Charkki, Emelie, Emma, Ida, Mellu, Meme, Neela (mv), Nella, Oona, Renee, Sofia
  • Maalit: Oona 2, Charkki 1

TUS-GBK 1-5

TUS arvioitiin joukkueista etukäteen vaikeammaksi vastustajaksi, sillä mukana joukkueessa oli myös vanhempia tyttöjä. Pelin juoni oli kuitenkin selvä, eikä teerijärveläisilläkään lopulta ollut mitään mahdollisuuksia GBK:n parantaessa esitystään edellisestä pelistä. Taas tuli selväksi, että tytöillä riittää kunto pelata useampikin peli päivässä ilman että vauhti hiipuu. Päinvastoin, meno tuntuu vain kiihtyvän. Nyt sen sai kokea TUS, jonka maalista kaivettiin pallo ensimmäisen kerran ekan kympin kohdalla. Oonan hurja maalivire jatkui pikakiiturin pelatessa tilanteen loppuun asti. Vaikka peli oli täysin GBK:n hallussa, saatiin toista maalia odotella toisen jakson viidennelle peliminuutille asti. Meme sai hyvän syötön, otti muutaman askeleen ja malttoi rauhassa siirtää pallon oikealle jalalleen. Kova potku upposi tarkasti takakulmaan. Kolmas maali kelpaisikin sitten jo maalikoosteisiin; ensin Neela hassutti TUS-puolustusta nopeilla käännösharhautuksilla ja syötti pallon vapaaseen paikkaan Reneelle, joka nippaa suoraan syötöstä kauniin roikun maalivahdin yli. Eikä seuraavakaan maali jää paljoa jälkeen edellisestä, kun Emelie sai vasurinsa vapaaksi ja sijoitti tyylillä pallon takakulmaan. Meme viimeisteli vielä maalivahdin käsistä kimmonneesta pallosta tilanteeksi tylyn 5-0. Idan nolla maalilla rikkoutuu harmittavasti aivan ottelun viimeisillä sekunneilla, kun TUS pääsee kaventamaan kulmasta. Muutoin GBK:n maali taisi tässäkin pelissä olla Pedersören yksinäisin paikka.

  • Kokoonpano: Alina, Charkki, Emelie, Emma, Ida (mv), Mellu, Meme, Neela, Nella, Oona, Renee, Sofia
  • Maalit: Meme 2, Emelie 1, Oona 1, Renee 1

Statistik
TUS

1 - 5

(0-1)

Lagets aktuella matcher

Inga matcher
Matchlista

          GBK r.f.               
          Hyvlerigatan 4
          67100 Karleby
          gbk@gbk.fi
          06-8313325