GBK T-10, Läntinen piirisarja

KPV vihreä - GBK T10   0 - 3

Nynäs Park, kenttä 1

KPV vihreä kaatui Piirisarjan kotiturnauksen avausottelussa

Nynäsissä pelatun Piirisarjan miniturnauksen ensimmäisessä ottelussa KPV vihreä kaatui selkein lukemin 3-0.

GBK T10 oli ottelussa selvästi hallitsevampi osapuoli ja piti palloa suurimman osan. Maalivahtina ensimmäisen puoliajan ollut Ida ei koskenut palloon kertaakaan! Ensimmäistä maaliakaan ei tarvinnut odottaa kauaa, kun Neela karkasi KPV:n puolustukselta, ja laukoi tytöt 1-0 johtoon toisella peliminuutilla. Heti perään Charkki katkaisi KPV:n maalipotkun ja pääsi laukomaan kohti maalia. Veto meni maalivahdin kautta ohi. Myös Oona ehti avauspotkun eteen, mutta laukaus meni harmittavasti kohti hyvin pelannutta KPV-veskaria. Ensimmäisen puoliajan puolessa välissä Emelie syötti hienosti Alinan vetopaikkaan. Tälläkin kertaa pallo niukasti ohi maalin. Tauolle mentiin tilanteessa 1-0.

GBK aloitti myös toisen puoliskon terävästi, ja siirtyi heti ensimmäisellä minuutilla 2-0 johtoon. Oona väläytteli vielä hieman kipeästä jalastaan huolimatta nopeuttaa, ja tykitti tytöt 2-0 johtoon. Oonalla oli heti perään toinenkin paikka, mutta kova veto kilpistyi maalivahtiin. GBK:n painostuksen keskellä Ida lähetti syötöksi tarkoitetun pallon kohti maalia. Kaikkien hämmästykseksi peliväline vieri suoraan maaliin. KPV:n ainoa maalipaikka syntyi ottelun lopussa, mutta toiselle puoliajalle maaliin tullut Mellu teki näyttävän torjunnan.

Tytöt pelasivat erittäin hyvän pelin ja puolustivat joukkueena hyvällä asenteella. Erityisen hyvin pelasivat oikealla laidalla paljon töitä tehnyt Nella, ja vasemmalla laidalla "seinänä" toiminut Sofia.

Maalit: Neela, Oona, Ida

Kokoonpano: Ida (mv, 1. puoliaika), Mellu (mv, 2. puoliaika), Renee, Emma, Neela, Oona, Nella, Alina, Meme, Emelie, Sofia, Ninja, Charkki