GBK T-10, Emotion Helmicup 2020

GBK T10 - KPV valkoinen  2 - 1

Nynäs Park, kenttä 1

Voitto myös KPV valkoisesta!

Turnauksen toisessa ottelussa käytiin jo huomattavasti tasaisempi vääntö pisteistä. Silti tälläkin kertaa ottelu kääntyi GBK:lle 2-1.

KPV valkoinen puolusti ottelussa tiukasti, eikä GBK päässyt juurikaan tekopaikoille. Ottelu oli muutoinkin tasaista vääntöä keskialueella, ja KPV:n tapaan myös T10 torppasi vastustajan hyökkäyksenpoikaset. GBK ei ollut ottelussa aivan yhtä hyvällä jalalla liikkeellä kuin aiemmissa otteluissa. Oliko keskittyminen vähän hukassa vai alkoiko jalka jo painaa? Valmennus tsemppasi vaihtopenkkiä, ja se auttoi. Alina oli jo aamulla päättänyt, että tekee ainakin yhden maalin. Nyt oli sen aika. Ottelun 19. minuutilla Alina otti roolia keskikentällä ja laukoi vahvan väännön jälkeen tytöt johtoon. KPV pääsi kuittaamaan toisella puoliajalla GBK:n puolustaessa hieman löysästi. Pallo lirui harmittavasti pelaajaruuhkan keskeltä maaliin. Vastustajalla oli toisella puoliskolla huippupaikka toiseenkin maaliin, mutta Melina K. teki jälleen näyttävän torjunnan. Tämän jälkeen GBK osoitti jälleen olevansa joukkue isolla J:llä. Oona lähetti pitkän syötön kulmalipulta maalille ja Meme viimeisteli kylmästi suoraan maalivahdin edestä päätösnumerot.

Jälleen erinomaista pelaamista tytöiltä. Hieman heikommatkin pelit kääntyvät voitoksi. Se on hyvän joukkueen merkki. Piirisarja jatkuu Teerijärvellä heinäkuun lopussa.

Maalit: Alina, Meme

Kokoonpano: Ida (mv, 1. puoliaika), Mellu (mv, 2. puoliaika), Renee, Emma, Neela, Oona, Nella, Alina, Meme, Emelie, Sofia, Ninja, Charkki