GBK T10 - KPV vihreä  1 - 2

Nynäs Park, kenttä 1

Tasaista vääntöä venetsialaisviikonloppuna Nynäsissä

GBK-KPV vihreä 1-2 (29.8.2020, Nynäs Park, Kokkola)

Venetsialaislauantain kotiturnauksessa vastaan asettui toistamiseen KPV kahdella joukkueella. Vastustaja oli selvästi revanssihengellä liikkeellä tavoitteenaan kuitata alkukesän tappiot. KPV olikin koonnut ensimmäiseen peliin kokeneempia pelaajiaan, ja se tuotti tulosta. GBK koki kauden ensimmäisen tappionsa, sillä se ei enää toipunut avauspuoliskon kahdesta nopeasta takaiskusta. Ensimmäisellä puoliajalla GBK:n taisteluasenne ei ollut täysin kunnossa, eivätkä tytöt näyttäneet ihan parasta osaamistaan. Muutama vaarallinen paikka onnistuttiin luomaan, mutta laukaukset jäivät joko vähän piippuun tai menivät ohi. Toinen puolisko alkoi lupaavasti Oonan laukoessa Emman hienon pallon ylöstuonnin päätteeksi kavennuksen. Peli-ilme parani muutoinkin, vaikkakin tilanteisiin edelleen mentiin hieman laiskasti. Pallonhallinnasta ja muutamasta hyvästä maalintekopaikasta huolimatta lisämaaleja ei kuitenkaan nähty. Memen hieno tsemppi palkittiin vihreän kortin arvoisesti.

Kokoonpano: Renee, Emma, Neela, Meme, Mellu, Oona, Nella (mv), Alina, Emelie, Ida-Maria, Ninja

Maalit: Oona 1

KPV valkoinen-GBK 1-1 (29.8.2020, Nynäs Park, Kokkola)

Joukkuetta yritettiin herätellä toiseen otteluun, mutta avausottelun tapaan parasta asennetta ei aivan saatu esille. Toki osaltaan vaikutti sekin, että kotiturnaukseen ei juhlaviikonlopun vuoksi saatu kaikkia pelaajia mukaan, joten tytöt joutuivat urakoimaan isoja minuutteja. Pelillisesti toinen ottelu oli kuitenkin jo ensimmäistä parempi. Avausjaksolla paikkoja oli useampaankin maaliin. Vartin kohdalla mm. Alinan hieno veto osui harmittavasti tolppaan. Onneakin lopulta tarvittiin, kun Oona siirsi ansaitusti GBK:n 1-0 johtoon maalinedustan “flipperipallon” jälkeen.Toisella jaksolla Alinalla oli heti mahdollisuus viedä joukkue jo kahden maalin johtoon oman kulmapotkunsa jälkeen, mutta pallo viuhahti vähän ohi. GBK oli hallitsevampi osapuoli ja loi enemmän tilanteita, mutta kesken hyvän painostuksen vastustaja pääsi harmillisesti iskemään tasoituksen. Enempää maaleja ei nähty, joten pisteet tasattiin. Vihreän kortin sai tällä kertaa Emelie, joka pelasi tutun täsmällisesti, ja rakensi hienosti peliä laidalta ylöspäin.

Kokoonpano: Renee, Emma, Neela, Meme, Mellu, Oona, Nella, Alina, Emelie, Ida-Maria (mv), Ninja