GBK Edustus, KAKKONEN - TVÅAN

FCV - GBK   3 - 1

Vaajakoski, Liikuntapuisto N

Förlust/Tappio = FCV-GBK 3-1

Det blev inga poäng den här gången heller. GBK:s besök till Vaajakoski slutade i 1-3-förlust efter 0-0 i paus.

Det var händelsefattigt i första halvlek. FCV lyckades en gång skapa trängsel inom GBK:s straffområde, men gästerna redde ut stormen.

Helt fel hade det inte varit att blåsa straffspark när GBK:s Lasse Känsälä fälldes inom straffområdet.

GBK fick en dålig start i andra halvlek. FCV kontrade, GBK rensade inte tillräckligt bra och slutligen kunde Matias Salin nicka bollen i mål. Olli Nylunds fina räddning räddade GBK från 0-2 några minuter senare.

GBK:s 1-1 mål kom i 57:e minuten. Ett vackert anfall: Mäki-Alasuutari-Carlsson-Känsälä-Hohenthal-Mäenpää. Hohenthal nickade ner Känsäläs inlägg och Mäenpää nätade.

Strax innan hade "Lore" Smith haft en nick i ribban.

GBK hade bra kontroll över händelserna, men åkte på en kalldusch i 68:e minuten. Valtteri Lohi kom helt fri och lobbade bollen in bakom Nylund,

GBK pressade på slutet. Inhopparen Joel Häggblom var två gånger nära att lyckas. Carlsson sköt frispark och bollen gick bara lite förbi målet.

Gästerna satsade allt på offensiven och Nylund lämnade sitt mål och hjälpte till i anfallet. FCV kunde kontra in 3-1 vid 90+2. Lohi sköt bollen in i tom kasse.

- Just nu studsar bollen inte vår väg. Vi hade tillräckligt med målchanser, men det vill sig inte, kommenterar GBK-tränaren Chris Corcoran.

- Jag tycker vi spelmässigt gjorde en bra insats. Det gäller fortsätta spela så här. Förr eller senare måste det vända.

Tappio Vaajakoskella

GBK koki jälleen tappion, tällä kertaa Vaajakoskella, jossa FCV oli parempi maalein 3-1. Kaikki maalit nähtiin toisella jaksolla.

Avausjakso oli tapahtumaköyhä. FCV sai kerran painetta vieraiden maalille, mutta GBK selvisi pälkähästä. Ihan suuri vääryys ei olisi ollut mikäli GBK olisi rankkarin saanut, kun Lasse Känsälä kaadettiin.

FCV iski heti tauon jälkeen. Nopea vastaisku, keskitys jota GBK ei kunnolla saanut purettua. Uusi keskitys ja Matias Selin puski pallon maaliin.

Heti perään roikkui 2-0 ilmassa, mutta GBK:n Olli Nylund teki hienon torjunnan.

GBK:n Lawrence Smith puski ylärimaan 55 minuutilla. Ansaittu tasoitus nähtiin kaksi minuuttia myöhemmin. Kaunis hyökkäys: Mäki-Alasuutari-Carlsson-Känsälä-Hohenthal-Mäenpää. Känsälä keskitti, Hohenthal puski maalille ja Mäenpää laukoi pallon verkkoon, 1-1.

GBK oli lähellä 2-1 maalia, mutta maalivahti torjui Hohenthalin laukauksen. FCV puolestaan iski 68 minuutilla. Valtteri Lohi karkasi keskeltä ja nosti pallon yli Nylundin, 2-1.

GBK painosti lopussa. Kentälle vaihdettu Joel Häggblom oli pari kertaa lähellä onnistua. Carlssonin vapaapotku sujahti vain hieman ohi maalin.

Lopussa GBK satsasi kaikki tai ei mitään-periaatteella. Myös maalivahti Nylund osallistui hyökkäykseen. Sitten kävi kuten monesti jääkiekossa. Vastustaja iski tyhjiin, 3-1 Valtteri Lohi.

- Juuri nyt pallo ei pompi meille. Maalipaikkoja meillä oli ihan tarpeeksi, GBK:n valmentaja Chris Corcoran toteaa.

- Pelillisesti meiltä ihan OK esitys. Jos jatkossakin pelataan näin, onnistumisiakin tulee, ennemmin tai myöhemmin.

GBK: Olli Nylund, Teemu Mäki, Lawrence Smith, Chris Corcoran (65 Joel Häggblom), Jimi Hackspik, Jani Mäenpää, Jaakko Alasuutari, Miika Hohenthal, Lasse Känsälä, Benjamin Storbacka, David Carlsson.

FCV

3 - 1

(0-0)
47'MaaliSarlin Matias
58'MaaliMäenpää Jani
69'MaaliLohi Valtteri
93'MaaliLohi Valtteri