GBK Edustus, KAKKONEN - TVÅAN

GBK - KuFu98  2 - 3

Kokkola, Keskuskenttä

GBK - KuFu-98 2-3 (0-2)

Dålig start blev ödesdiger för GBK i hemmamatchen mot Kuopiolaget KuFu-98. Gästerna gick snabbt till ledning, 2-0. GBK förlorade matchen med 2-3 efter 0-2 i paus.

Arttu Heinonen gjorde mål redan i fjärde minuten. Taneli Heiskanens frispark ändrade riktning via muren och gästerna ledde 2-0 i åttonde minuten.

Värre kunde det ha varit. KuFu sumpade två fina chanser under de första tio minuterna.

GBK vaknade till efter första kvarten och kom till några halvgoda chanser.

Det var mycket KuFu efter paus. Gästerna hade halvtdussinet målchanser och mål nummer tre kom i 64:e minuten, målskytt Myan Doot efter att KuFu först träffat ribban och GBK räddat på mållinjen.

Hemmalaget visade bra moral genom att kämpa och bjuda till på slutet. Benjamin Storbacka nickade in 1-3 efter hörna av Jimi Hackspik. Målet kom i 75:e minuten.

GBK satsade framåt. KuFu hade många chanser att punktera matchen, men sumpade dem. Tio minuter återstod när Aaro Hedman nickade in ett inlägg av Miika Hohenthal, 2-3. GBK fortsatte jakten, men nådde inte ända fram.

Chris Corcoran, GBK:

-Jag tycker vi var redo för match, men nånting gick snett.

-I 0-2 målet hade vi otur.

-Det blev jobbigt för oss efter den dåliga starten.

-Jag tycker vi kom bra igen och bjöd dem på match på slutet.

Prisbelönade: Benjamin Storbacka GBK, Arttu Heinonen KuFu-98.

GBK: Olli Nylund, Chris Corcoran (v, 56 Jimi Hackspik), Teemu Mäki (v), Lawrence Smith, Aaro Hedman (80 Joel Häggblom), Jaakko Alasuutari (v), Jussi Roiko (62 Jani Mäenpää), Lasse Känsälä (62 Miika Hohenthal), Petteri Jokihaara, Benjamin Storbacka, David Carlsson.

KuFu-98 tarjosi shokkihoitoa

GBK:n alku meni täysin penkin alle. KuFu-98 iski 2-0 heti kättelyssä ja otti lopulta 3-2 vierasvoiton.

Alku oli täydellinen tyrmäys. Arttu Heinonen osui 4 minuutilla ja Taneli Heiskasen vapaapotku muutti muurista suuntaa ja yllätti maalivahdin, 2-0 8 minuutilla.

Kymmenen minuutin jälkeen tilanne olisi voinut olla 0-4, mutta GBK vältti pahemman tyrmäyksen.

Kotijoukkue paransi ja pääsi peliin mukaan. Ennen taukoa GBK loi muutaman puolittaisen paikan.

KuFu tuli tauolta todella vahvasti. Vierasjoukkue loi puolen tusinaa hyviä paikkoja, mutta huonolla tuloksella. 3-0 kuitenkin roikkui ilmassa ja se tuli 64 minuutilla. Pallo osui rimaan, kerran GBK pelasti maaliviivalta kunnes lopulta Myan Doot siirsi pallon maaliin.

GBK osoitti hyvää taistelumieltä, nousten vielä maalin päähän. Jimi Hackspikin kulman jälkitilanteesta Benjamin Storbacka puski maaliviivalta, 1-3. 80 minuuttia oli pelattuna, kun Miika Hohenthal tarjoili keskityksen ja Aaro Hedman puski pallon maaliin, 2-3.

GBK painosti lopussa ja sai aikaan muutaman ruuhkatilanteen. Toki KuFu:lla oli vastaiskuja, mutta tuhri ne.

GBK:sta palkittiin Storbacka, vieraista Heinonen.

-Oli semmoinen tunne, että oltiin valmiina otteluun, mutta toisin kävi.

-0-2 maalissa oli paljon huonoa onneakin.

-Huono alku teki homman vaikeaksi.

-Hyvin kuitenkin noustiin ja lopussa tehtiin pelistä kunnon ottelu.

Foto/Teijo Pirttimäki

2 - 3

KuFu98
(0-2)
5'MaaliHeinonen Arttu
9'MaaliHeiskanen Taneli
65'MaaliDoot Myan
75'MaaliStorbacka Benjamin