GBK Edustus, KAKKONEN - TVÅAN

FC Kiisto - GBK   1 - 0

Elisa Stadion, Vaasa

Förlust i Vasa - Kiisto sai revanssin

Det blev stryk för GBK i bortamatchen mot jumbolaget Kiisto i Vasa på söndagen. Kiisto vann med matchens enda mål. Målet kom i 77:e minuten och gjordes av Riku Jääskä.

GBK hade ett litet övertag och en aning mera chanser i första halvlek. Det noterades tre stolpträffar, två för GBK och en för Kiisto. Det var Petteri Jokihaara som träffade trävirket två gånger.

Båda lagen hade några chanser i andra halvlek. Riku Jääskä nickade in 1-0. Kiisto har nu gjort sex mål och Jääskä svarat för dem alla.

GBK pressade på slutet. Gästerna skapade några chanser, men det ville sig inte. Kiisto fick revansch för hemmaförlusten mot GBK för cirka en månad sedan.

Petteri Jokihaara får beröm i Karlebylaget.

-Överlag en jämntjock insats av oss, kommenterar tränaren Chris Corcoran.

-Vi saknade killer-instinkt.

-Hemmalaget hade två man på topp, matade dem med långbollar och vi hade vissa problem med det.

Hemmamatch blir det på fredag. Då gästas GBK av Vasa IFK. Avspark klockan 18.30.