2
FEB
18.00
GBK Futsal, Naisten Futsal-Ykkönen

GBK GBK - KaDy 2  2 - 4

Kokkola, Hollihaan liikuntahalli

Kauden viimeinen kotipeli

Sunnuntaina klo 18 Hollihaan liikuntahallilla kohtaa GBK:n futsal naiset kauden viimeisessä kotipelissä sarjaa ylivoimaisesti johtavan jyväskyläläisen KaDy 2:sen.

KaDy on pelannut tällä kaudella tässä Ykkösen 2-lohkossa voitosta voittoon. Voiton avaimena ovat olleet jo kolmisen vuotta yhdessä ollut ydinryhmä, joka on keskittynyt tämän koko ajan futsalin pelaamiseen. Joukkue on kiertänyt myös ulkomailla pelaamassa turnauksia, joista on kerätty paljon futsal-oppia. Joukkuetta on tämän kolmen vuoden ajan valmentaneet veljekset Jukka ja Mikko Kytölä. Jukka on pelannut viime ja tämän kauden ammattilaisena Italiassa, joten valmennusvastuun on kantanut Mikko. Pelaajien ja valmentajien innostus lajiin on kehittänyt joukkueen pelin korkealle tasolle. Tämän pelin aikana ovat veljekset Kytölät kuitenkin pelaamassa Suomen miesten futsal-maajoukkueen kanssa MM-karsintoja Portugalissa. Pitää muistaa, että joukkue on vielä tämän vuoden ajan B-ikäinen, kuten suurin osa GBK:n pelaajista. Joukkueen pelaajista useampi on pelannut myös kauden aikana seuran ykkösjoukkueessa naisten liigassa. Joukkueen pelaajista tehokkaimpia ovat olleet Moona Korhonen (10+5) ja Saana Vestola (9+4).

GBK:n joukkue pääsee näillä näkymin peliin pitkästä aikaa ilman suurempia poissaoloja. Viime aikoina hyvin pelannut maalivahti Alina Järvipetäjä on näillä näkymin pelistä pois, mutta Emila Nurkkalan kuntoutuminen näyttää hyvältä. Tällä hetkellä näyttää siltä, että hän on pelikunnossa sunnuntaina. Koputetaan kuitenkin puuta, sillä flunssa on vaivannut viime viikkojen aikoina useita pelaajia. Mahdollista on myös, että joukkueen riveissä nähdään taas uusia pelaajia tälle kaudelle. Seuraavan kauden rakentamien alkaakin tulevien viikkojen aikana. "Viime aikojen pallollinen kehitys mahdollistanee sen, että pystymme paremmin haastamaan KaDy:n kuin viimeksi. Puolustuspelin taso on heitellyt vähän viime aikoina, mutta uskon sen olevan kunnossa sunnuntaina. Pelaajat haluavat todella voitta KaDy:n, annetaan heille siihen hyvä tuki valmennuksen ja yleisön puolelta!", ennakoi valmentaja Kimmo Mattila tulevaa ottelua.

GBK ja KaDy ovat historian aikana kohdanneet kahdesti. Viime vuoden B-tyttöjen SM-turnauksessa joukkueet pelasivat tasan 0-0 ja syyskierroksella Ykkösessä KaDy oli parempi lukemin 5-2. Luvassa on varmasti yksi tämän kauden parastasoista kotipeleistä. Tule kannustamaan GBK:n joukkue voittoon! Muista, että futsal on parasta paikanpäällä.

Ottelu pelataan Hollihaan liikuntahallilla sunnuntaina 2.2 klo 18. Liput 2 euroa ja kahvila palvelee yleisöä.

Statistik

2 - 4

KaDy 2
(2-2)
7'MaaliMattila Vera
8'MaaliLindqvist Tia

Lagets aktuella matcher

Inga matcher
Matchlista

          GBK r.f.               
          Hyvlerigatan 4
          67100 Karleby
          gbk@gbk.fi
          06-8313325