26
JAN
15.00
GBK Futsal, Naisten Futsal-Ykkönen

KuPS Naiset - GBK GBK   9 - 4

Kuopio, Ylä-Pyörön koulu

Matka Savoon KuPS:in vieraaksi

GBK:n osalta Naisten Futsal Ykkönen alkaa olla jo loppusuoralla. Kautta on jäljellä enää kaksi viikkoa ja kolme peliä. Lopputulos tiedetään jo, ei asiaa nousukarsintoihin eikä putoamiseen. Tämä loppusuora alkaa kauden pisimmällä vieraspelireissulla Kuopioon. Paikallinen KuPS ja GBK kohtaavat sunnuntaina 26.1 klo 15.

Loppukauden tavoitteet GBK:lla on kehittää omaa peliä ja ajaa laajempaa rinkiä pelaajia tälle sarjatasolle eli tavallaan pelataan jo ensi kautta ajatellen. Mutta se ei vähennä sitä tosiasiaa, että jokainen peli lähdetään voittamaan hyvällä asenteella. Joukkueella Kuopion reissusta on poissa normaalikokoonpanosta viime aikoina loistavasti pelannut Vilma Saarela, hänellä on ollut koko viikon paha flunssa kuumeen kanssa ja jalkapallopelissä oleva maalivahti Tia Lindqvist. Sen sijaan viime pelistä poissaolleet Neea Perkiö ja Jamina Käld palaavat kokoonpanoon. Uusina mukaan tulevat B-tytöistä lahjakkaat 16-kesäiset Noomi Korkatti ja Ella Niemi. Viime aikojen peleissä on oma pallollinen peli kehittynyt ja sitä pyritään nytkin saamaan taas askeleen parempaan suuntaan.

KuPS on parantanut kauden vanhetessa ja lienee kuntopuntarin kakkonen tällä hetkellä. He saivat valmentajan vasta muutaman pelin jälkeen ja tämän jälkeen onkin joukkueen peli parantunut huomattavasti. Joukkueen tärkeimmät pelaajat hyökkäyspäähän ovat Liisa Kuuloja ja (9+7) ja Anu Koponen (13+3). Viimeksi Kälviällä GBK voitti numeroin 3-0, joten varmaan on, että KuPS on todella nälkäinen voittamaan tämän pelin. Ottelun liveseurantaa voi seurata tästä linkistä.

Statistik
KuPS Naiset

9 - 4

(6-3)
1'MaaliNiemi Erica
10'MaaliMattila Vera
18'MaaliAhokangas Olga
21'MaaliMattila Vera

Lagets aktuella matcher

Inga matcher
Matchlista

          GBK r.f.               
          Hyvlerigatan 4
          67100 Karleby
          gbk@gbk.fi
          06-8313325