15
JAN
20.00
GBK Futsal, Naisten Futsal-Ykkönen

GBK GBK - Tarmo  3 - 1

Kokkola, Hollihaan liikuntahalli

Kokkolan derby - osa kaksi

Keskiviikkona pelataan naisten futsalin ykkösessä paikallispeli GBK vastaan Kälviän Tarmo klo 20 Hollihaan liikuntakeskuksessa. Ensimmäisen osan syksyn kierroksella voitti GBK luvuin 4-6 (1-3) erittäin tiukan pelin päätteeksi.

GBK:n joukkueella on ollut vaikeuksia viime aikoina saada iskukykyistä joukkuetta kasaan. Ongelmat ovat tulleet tietoon monesti vähän ns.viime tingassa. Nyt tiedetään etukäteen, että poissa on maalvahti Tia Lindqvist, jota paikasi jo viime pelissä hyvin Alina Järvipetäjä. Neea Perkiö ja Emilia Nurkkala ovat kenttäpelaajista poissa ja ainakin Dina Kuparinen (kuvassa) tulee Ajaxista auttamaan GBK:ta. Mahdollista on, että lisäksi tulee muitakin Ajaxista, mutta se ei ollut selvillä tätä kirjoittaessa. Erica Niemi on saanut hyvän lääkityksen flunsaansa ja on suurella todennäköisyydellä pelikunnossa keskiviikkona. Vaikka poissaoloja on ollut, ovat muut pelaajat ottaneet isompaa roolia ja kehittyneet sitä kautta pelaajina. Todennäköistä onkin keskiviikkona, että näemme kokonaisuudessaan tiiviimmän ja paremman GBK:n kuin esimerkiksi alkukaudesta. Toki GBK:n edellisestä voitosta tässä sarjassa on jo aikaa lähes kaksi kuukautta, se on tullut viimeksi 16. marraskuuta. Sen jälkeen on tullut pari tappiota ja tasapeliä. Joukkueen halu voittaa pitkästä aikaa on todella kova ja lisäksi vastassa on paikallisvastustaja Tarmo. Tulemme näkemään taistelevan kokkolalaisryhmän!

Vierailija Tarmolla on myös tulokselliseti ollut hankalia aikoja. Kasassa on kaksi voittoa ja viisi tappiota. Heidän edelliset pisteet ovat tulleet kuukausi sitten. Joten varmaa on, että GBK saa taistelevan ryhmän vastaaansa. Tarmon kauden parhaita pisteiden tekijöitä ovat kaudella olleet Noora Päivärinta (8+1), Veera Päivärinta (2+5) ja Nea Hautamäki (4+3), ainakin näiden pelaajien kanssa saa GBK olla varuillaan.

Pisteiden lisäksi nähdään, että kumpi joukkue saa enemmän kannustusta tässä paikallispelissä. Muista, että futsal on parasta paikan päällä!

Peli alkaa klo 20 Hollihaan liikuntakeskuksessa. Pääsyliput ovat 2 euroa ja kioski palvelee. Tervetuloa!

Statistik

3 - 1

Tarmo
(1-0)
14'MaaliMattila Vera
27'MaaliAhokangas Olga
38'MaaliSaarela Vilma

Lagets aktuella matcher

Inga matcher
Matchlista

          GBK r.f.               
          Hyvlerigatan 4
          67100 Karleby
          gbk@gbk.fi
          06-8313325