GBK Football Academy, Kokkolan Superliiga

LBK - GBK   4 - 3

Santahaka-tekonurmi

Slutspurt utan belöning - Loppukiri ilman palkintoa

GBK Football Academy spelade sin första match i Kokkolan Superliiga på onsdagkväll. Matchen mot Larsmo Bollklubb slutade i förlust, 3-4 (0-3).

LBK var bättre i första halvlek. Rachid El Kadiri, Daniel Koivuniemi och Vidar Vasara svarade för målen.

GBK FA gav sig inte. Rödvita laget kämpade bra i andra halvlek. På passning av André Ruotsala ordnade Valter Holmbäck in 1-3. GBK FA hade också häng på 2-3, men i stället var det LBK som gjorde mål på en kontring, målskytt David Vikström.

Inte ens det knäckte GBK FA. Kim Koskinen, assisterad av Robert Masumi, reducerade till 2-4 och Masumi gjorde mål på straff, 3-4 i slutminuten.

Hatten av för spelarna som gjorde en mycket bra andra halvlek.

GBK FA spelar sin andra match på torsdag 13 maj. Matchen spelas klockan 12.00. OBS 12.00!

Aika loppui kesken

GBK Football Academy avasi osaltaan Kokkolan Superliigan kohtaamalla LBK:n. Keskiviikko-iltana pelattu ottelu päättyi LBK:n 4-3 voittoon. Tauolla LBK johti 3-0.

LBK hallitsi avausjaksoa ja joukkueen maaleista vastasivat Rachid El Kadiri, Daniel Koivuniemi ja Vidar Vasara.

GBK FA tuli tauolta erittäin vahvasti. Valter Holmbäck kavensi tilanteeksi 1-3. Maalin syötti André Ruotsala. Myös 2-3 roikkui ilmassa, mutta LBK:n David Vikström iski vastaiskun päätteeksi joukkueensa neljännen maalin.

Sekään ei GBK:ta lannistanut. Robert Masumi syötti ja Kim Koskinen teki 2-4. Ottelun viimeisellä minuutilla ampui Masumi rankkarista 3-4. Siihen peliaika loppuikin.

Pelaajilta erittäin hyvä toinen puoliaika.

GBK FA:n seuraava ottelu on Kokkolan Palloseuraa vastaan. Ottelu pelataan torstaina 13 toukokuuta ja kello 12.00. HUOM AIKA!