GBK Naiset, Naisten kolmonen

Tarmo - GBK GBK   1 - 4

Kokkola, Santahaka (tekonurmi)

GBK päätti kauden tappiottomana sarjavoittoon!

Neljätoista peliä takana, 42pistettä, maaliero 74-11 eli lähes 5,3 tehtyä- ja noin 0,79 päästettyä maalia per peli. Lyhyt tiivistys kaudesta. Aina ei ollut helppoa, saatikaan kaunista, mutta kausi on paketissa ja kaudesta selvittiin ilman isompia kolhuja. Ja yli kolmekymmentä pelaajaa pääsi näyttämään taitojaan kentällä kauden aikana.

Viimeisessä pelissä vastaan asettui Kälviän Tarmo ja GBK esiintyi santahaan tekonurmella vierailijana. Alku oli molemmin puoleista pallottelua ja puolustuspelaamista. Seitsemännellä minnutilla Jamina Käld antaa kulman oikeasta kulmasta ja Ida-Maria Hägg-Mäkinen puskee pallon pystytolppaan. Pari irtopalloa saadaan pommitettua ennenkuin maalivahti saa liimattua pallon hanskoihiinsa. Muita vaarallisia tilanteita ei synny, ennenkuin Hanna Vainionpään kaukolaukaus uppoaa maaliin pelin 43.minuutilla. Ensimmäisen ensimmäisellä puoliajan lisäminuutilla ennen taukoa Rebecca Rasmus pääsee ampumaan vielä taukolukemiksi 0-2.

Toiselle puoliajalle GBK vaihtoi hieman kenttäryhmitystä, ja peli-ilme muuttui paremmannäköiseksi. Helpolla ei kuitenkaan toisesta puoliajasta päästy Tarmolaisten puolustaessa tiiviisti. 59.minuutti ja Hanna vapauttaa Petra Puolitaipaleen oikealta laidalta puolittain läpi ja Petra pääsee tykittämään kauden 12.maalinsa ja samalla lohkon maalipörssin voittoon.

77.minuutilla sattuu pelin ainoa kauneusvirhe GBK:laisittain kun Tarmolaiset katkaisevat purkupallon ja pääsevät sijoittamaan paloon ohi hyvin torjuneen Iiris Tiiton. Pelin 80.minuutti ja Jamina Käld ampuu kauden viimeisen maalin ja pelin loppunumerot 1-4. Ottelun loppuun Iiris Tiitto nappaa vielä komean hyppytorjunnan kovaan vetoon ja kunnon show-torjunta on nähnyt päivänvalon!

Kiitos kaudesta kaikille yhteistyökumppaneille, tukijoille, vastustajille ja tuomareille!!!

GBK avslutade säsongen med en seger mot Tarmo. Matchen slutade 4-1 åt GBK, 2-0 i halvtid. Tarmo stod för ett gott motstånd. Målgörare i GBK var Vainionpää, Rasmus R, Puolitaival samt Käld. Petra Puolitaival gjorde i matchen sitt 12 mål för säsongen, i och med det vann hin målblrsen i zonen.

GBK spelade en fin säsong 14 matcher, 14 vinster. Målskilnaden 74-11, i snitt 5.3 gjorda mål per match, 0.79 insläppta mål. Nästa fortsätter vi i tvåan!!

Ett stort tack åt alla som medvwrkat denna säsong

Tarmo

1 - 4

(0-2)
43'MaaliVainionpää Hanna
59'MaaliPuolitaival Petra
76'MaaliKallinen Netta