GBK Miehet, Miesten Kakkonen

OTP - GBK   3 - 2

Castren TN

OTP - GBK 3-2 (1-0)

GBK lyckades inte öppna poängkontot, trots 2-1 ledning i Uleåborg. Hemmalaget OTP, som ledde 1-0 i paus, vände på slutet och vann med 3-2. GBK:s nyförvärv, brasilianaren Zuca gjorde två mål.

OTP gjorde mål på straffspark i första halvlek. En händelse- och chansfattig halvlek.

GBK fick ett övertag efter paus och kvitterade i 49:e minuten. Det var på en frispark av Ville Luokkala som Zuca fick ett läge och lobbade bollen in bakom hemmamålvakten.

GBK fortsatte spela bra och gick till ledning i 61:a minuten. Aaro Hedman fälldes och domaren blåste straffspark för GBK. Zuca sköt in 2-1.

OTP fick nya krafter på slutet, mycket tack vare Michael Ibiyomis pigga inhopp. Det var just han som svarade för hemmalagets 3-2 segermål i 81:a minuten. Matias Loikkanens 2-2 mål kom mindre än två minuter tidigare.

Zuca, som hunnit träna endast en gång med laget, gjorde bra ifrån sig. Ny match för GBK blir det redan på onsdag, Vasa IFK borta.

OTP käänsi loppuminuuteilla

GBK:n pistetili on edelleen avaamatta. Oulussa GBK johti 2-1, mutta OTP käänsi lopussa ja voitti 3-2. Tauolla oululaiset johtivat 1-0. Zuca, joka pelasi ensimmäisen ottelun GBK:ssa, teki kaksi maalia.

Avausjakso oli tapahtumaköyhä ja maalipaikat vähissä. OTP teki maalinsa rankkarista.

Tauon jälkeen GBK sai otetta. Tasoitusmaali nähtiin 49 minuutilla. Ville Luokkalan vapaapotku vapautti Zucan, joka hallitusti nosti pallon yli maalivahdin, 1-1. GBK:n hyvä ote jatkui ja johtomaali nähtiin 61 minuutilla. Aaro Hedman ajoi rankkarialueen sisään, hänet kaadettiin ja rankkarin laukoi Zuca maaliin.

OTP tuli lopussa vahvasti, varsinkin kentälle vaihdettu Michael Ibiyomi piristi kotijoukkueen peliä. Ibiyomi myös laukoi OTP:n 3-2 voittomaalin 81 minuutilla. Vajaa kaksi minuuttia aikaisemmin oli Matias Loikkanen tasoittanut. Myös Loikkanen tuli vaihdosta.

Vain yhden kerran joukkueen kanssa harjoitellut Zuca esiintyi pirteästi. Keskiviikkona GBK pelaa Vaasassa, jossa vastassa Vasa IFK.

GBK: Joonas Koivukoski, Lasse Känsälä, Oskar Ylimäki (46 Zhan Bulatkulov), Teemu Mäki, Topi Mäki, Juuso Jäntti, Ville Luokkala, Markus Enlund (59 Elmeri Lahti), Tyson Okundzi, Aaro Hedman, Zuca.

Varningar/Varoitukset: Topi Mäki, Juuso Jäntti, Miika Hohenthal.

OTP

3 - 2

(1-0)
22'MaaliFalcon Juan Ingnacio
81'MaaliLoikkanen Matias
82'MaaliIbiyomi Michael