GBK Miehet, Miesten Kakkonen

GBK - FC Vaajakoski  1 - 3

Keskuskenttä TN

GBK - FC Vaajakoski 1-3 (1-0)

Ett mål framåt, men ännu inga poäng för GBK. Gästande FC Vaajakoski vann med 3-1. GBK ledde i paus efter mål av Aaro Hedman i 16:e minuten.

Gästerna hade endast en riktigt bra chans i första halvlek, men Matias Sarlin sköt förbi hemmamålet. GBK hade några chanser till 2-0, men närmare än Ville Luokkalas skott rakt på målvakten och Markus Enlund skott några centimeter över målet kom hemmalaget inte.

13 mörka minuter i andra halvlek blev GBK:s fall. Eero Salmi utnyttjade ett misstag i 52:a minuten, 1-1. Antoine Lemariés hörna slank in via hemmaspelarna. Matias Sarlin, stod helt omarkerad, sköt in 3-1 i 65:e minuten. GBK åkte på tre baklängesmål inom 13 minuter.

Mycket uppförsbacke för hemmalaget som hade svårt att skapa målchanser.

Aaro Hedman prisbelönades i GBK.

Niklas Käcko, GBK:

-Jämfört med premiären gjorde vi överlag en bättre match, frånsett resultatet.

-Vi släppte in tre snabba mål, lite billiga sådana. Men vi kommer igen.

Markus Enlund, GBK:

-En bra första halvlek. Vi hade häng på 2-0, vilket skulle ha betytt mycket inför fortsättningen, men det gick inte vägen. Vi skall hålla ”hövo” upp och jobba vidare.

Sami Mustalampi, FC Vaajakoski:

-Vi kom för att tre poäng och det gick vägen.

-Vi blev mera rätlinjiga och starka framåt i andra halvlek. Det gav resultat.

Pistetili edelleen avaamatta

GBK teki kauden avausmaalin, mutta pistetili jäi vielä avaamatta. 1-0 taukojohto muuttui tappioksi. FC Vaajakoski voitti maalein 3-1.

GBK siirtyi johtoon 16 minuutilla, maalintekijänä Aaro Hedman Topi Mäen syötöstä. FCV ei monta tekopaikkaa avausjaksolla saanut. GBK:n 2-0 oli lähempänä kuin vieraiden 1-1. Markus Enlundin laukaus painui vain vähän yli maalin ja Ville Luokkalan veto maalivahdin syliin.

Toisella jaksolla GBK koki kovia, 13 sysimustaa minuuttia. Eero Salmi hyödynsi kotijoukkueen virheen ja puski pallon maaliin, 1-1. Antoine Lemarién kulma meni kotijoukkueen pelaajista maaliin, 1-2. Vapaaksi unohdettu Matias Sarlin iski taululle lukemat 1-3. Maalit syntyivät 52 ja 65 minuutin välillä.

GBK:lle paljon ylämäkeä, eikä joukkue siitä enää noussut. Toki muutama maalipaikka vielä tuli, mutta kokonaisuutena peli oli vieraiden hallussa.

Kotijoukkueesta palkittiin Aaro Hedman.

-Kokonaisuutena otettiin iso askel eteenpäin avauspeliin verrattuna. Tulos ei vielä ollut hyvä.

-Kolme maalia päästettiin, halpoja sellaisia, mutta työt jatkuvat ja tästä noustaan.

-Hyvä eka puoliaika. Meidän olisi pitänyt tehdä 2-0 ja ottelun jatko olisi ollut aivan erilainen. Pidetään mieli ja päät pystyssä ja jatketaan hommia.

-Kolmea pistettä tultiin hakemaan ja siinä onnistuttiin.

-Toisella jaksolla pelattiin suoraviivaisemmin ja vahvasti ja tulosta syntyi.

GBK: Joonas Koivukoski, Lasse Känsälä (50 Zhan Bulatkulov), Teemu Mäki, Oskar Ylimäki, Topi Mäki, Juuso Jäntti, Elis Åström, Ville Luokkala, Markus Enlund, Tyson Okundzi (70 Elmeri Lahti), Aaro Hedman.

Varoitettiin/Varnades: Ylimäki, Lahti, Enlund.

Foto/Teijo Pirttimäki

1 - 3

FC Vaajakoski
(1-0)
17'MaaliHedman Aaro
54'MaaliSalmi Eero
56'MaaliLemarie Antoine
67'MaaliSarlin Matias