GBK Miehet, Miesten Kakkonen

GBK - OLS  0 - 3

Keskuskenttä TN

Hemmaförlust i premiären - Kotitappio 0-3

ngen lyckad säsongpremiär för det rödvita hemmalaget. GBK föll mot OLS från Uleåborg med 0-3. Ställningen i paus var samma, 0-3.

OLS inledde bäst, hade mera bollinnehav och resultat fick man redan i sjunde minuten. Målet kom på straffspark. Joonas Koivukoski räddade Joonas Kurvinens skott, men samma man sköt in returen.

GBK bättrade på, men det var gästerna som skapade chanserna. 0-2 kom i 28:e minuten och gjordes av Samuel Anini. Några minuter tidigare hade GBK:s Toro skadat sig och blivit utbytt.

Mycket nära 1-2 var det i 37:e minuten. Joel Häggbloms nick träffade ribban. Hemmaförsvaret rensade undan returen. Så nära och tyvärr, tyvärr, bara två minuter senare kom 0-3, målskytt Santtu Seppänen.

En dyster första halvlek för GBK.

Spelmässigt behöver hemmalaget inte skämmas för sin insats i andra halvlek. Tidvis trivdes bollen mycket på Uleåborgslagets planhalva, men de riktigt vassa chanserna uteblev. OLS skapade inte mycket framåt i andra halvlek, men hade några chanser som Koivukoski räddade.

Markus Enlund prisbelönades i GBK som har för tillfället fyra spelare på skadelistan: Petteri Jokihaara, Joni Lämsä, Toro och målvakten Riku Lelo Lun Koka.

GBK: Joonas Koivukoski, Teemu Mäki, Aaro Hedman (53 Juuso Jäntti), Oskar Ylimäki, Topi Mäki, Ville Luokkala, Toro (24 Zhan Bulatkulov), Elis Åström, Markus Enlund, Lasse Känsälä (72 Tyson Ogundzi), Joel Häggblom.

Kausi alkoi kotitappiolla

GBK:n kausi alkoi tappiolla. Kotipeli Oulun Luistinseuraa vastaan päättyi tappioon, 0-3. Taukotilanne oli sama.

OLS aloitti pirteästi, piti palloa ja sai myös tulosta jo 7 minuutilla. Maali syntyi rankkarista. Joonas Kurvinen laukoi, maalivahti Joonas Koivukoski torjui, mutta Kurvinen laukoi paluupallon verkkoon.

GBK paransi peliään, mutta vierasjoukkue oli vaarallisempi. Samuel Anini lisäsi tilanteeksi 2-0 28 minuutilla. Vain muutama minuutti aikaisemmin oli GBK pakotettu tekemään ensimmäinen pelaajavaihto. Toro loukkaantui ja kentälle tuli Zhan Bulatkulov.

1-2 oli vain senteistä kiinni 37 minuutilla. Joel Häggblomin pusku osui ylärimaan. Puolustus siivosi paluupallon. Niin lähellä, niin lähellä. Eikä siinä kaikki, vain kaksi minuuttia myöhemmin iski Santtu Seppänen vieraille kolmannen osuman.

Kotijoukkueelta vaisu avausjakso, 0-3.

Toisen jakson esitystä GBK:n ei tarvitse hävetä. Ajoittain pallo tiiviisti pysyi vieraiden kenttäpuoliskolla. Toki ne selkeät maalintekopaikat jäivät näkemättä. OLS sai vielä pari paikkaa, mutta maalissa Koivukoski torjui ne.

Markus Enlund palkittiin kotijoukkueen prhaana. GBK:n sairaslistalla on tällä hetkellä peräti neljä pelaajaa: Petteri Jokihaara, Toro, Joni Lämsä sekä maalivahti Riku Lelo Lun Koka.

Foto/teijo Pirttimäki

0 - 3

OLS
(0-3)
8'MaaliKurvinen Joonas
29'MaaliAnini Samuel Junior
39'MaaliSeppänen Santtu