GBK Football Academy, Miesten Nelonen

Sääripotku - GBK FA   0 - 0

Kipparihalli

Sääripotku - GBK FA 0-0

Paikallisottelu Sääripotku-GBK FA päättyi tasan 0-0. Ajoittain kiihkeässäkin kamppailussa Sääripotku loi enemmän maalipaikkoja, mutta yhtään maalia ei nähty.

Sääripotkun Atte Henttu sai avausjaksolla kaksi hyvää tekopaikkaa, mutta ilman tulosta. ”Kotijoukkue” piti enemmän palloa. GBK:n vastaiskut tyrehtyivät lähes aina paitsioon. Kerran Elmeri Lahti pääsi karkuun, mutta nosti pallon hieman yli maalin.

Myös toisella jaksolla Sääripotkulla oli parhaat paikat. Lähimmäksi maalia pääsi Rasmus Wassborr, jonka laukaus osui tolppaan. Lahti oli lähellä ohjata pallo maaliin Paul Hansellin hienosta vaparista, mutta pallo sujahti vähän ohi. Yhden maalin GBK teki, mutta se hylättiin paitsiona.

Pelillisesti toinen puoliaika oli tasainen.

GBK:n puolustus taisteli hyvin. Daniel Slotte ansaitsee erityismaininnan.

FA pelaa torstaina (2.6) kotiottelun, jossa vastaan asettuu LBK. Ottelu pelataan Santahaan luonnonnurmella.

0-0 i derbyt

Derbyt mellan Sääripotku och GBK FA slutade oavgjort 0-0. I en tät match var det Sääripotku som skapade mera målchanser.

Atte Henttu i Sääripotku hade två fina chanser i första halvlek, men de blev resultatlösa. Sääripotku hade mera bollinnehav. GBK:s kontringar slutade i offside. Elmeri Lahti hade ett fint läge, men lyfte bollen över målet.

Det var fortsatt Sääripotku som hade de flesta chanserna i andra halvlek som spelmässigt var mycket jämn. Rasmus Wassborr i Sääripotku hade ett skott i stolpen. Lahti var nära göra mål på frispark av Paul Hansell, men bollen susade lite förbi målet. Ett GBK-mål underkändes på grund av offside.

GBK:s försvar spelade bra, men extra beröm för Daniel Slotte.

Torsdag 2 juni får GBK FA besök av Larsmo Bollklubb. Matchen spelas på Sandhagens naturgräs.

GBK FA: Johannes Saajoranta, Alex Björkgren (69 Casper Djupsund), Ronny Rantala, Robin Skrabb, Roope Suvanto (56 Paul Hansell), Samuel Frilund, Elmeri Lahti, Jeremi Rajala, Joni Peltola, Daniel Slotte, Filip Holm.