GBK Football Academy, Miesten Nelonen

GBK FA - LBK  4 - 3

Keskuskenttä

Spännande match - Jännittävä ottelu: GBK FA - LBK 4-3

Tiukaksi meni, mutta lopussa kiitos seisoi. GBK FA johti, turvallisen tuntuisesti 4-1, mutta lopussa ote katosi ja vierailija LBK nousi maalin päähän. Loppuvihellys pelasti kotijoukkueen ja pisteet jäivät Kokkolaan, 4-3 (0-1).

LBK teki maalin heti toisella minuutilla. GBK loi muutaman vaarallisen paikan, mutta nolla jäi avausjaksolla rikkomatta.

Toisella jaksolla GBK FA iski neljästi vajaassa 13 minuutissa. Loistavan sisääntulon (tauolta) tehnyt Paul Hansell (kuvassa) vapautti kauden ensiesiintymisen tehneen Alec Biskopin, 1-1. Biskop teki myös 2-1, rankkarista joka tuomittiin kun Kago kaadettiin.

Hansellin upeasta vapaapotkusta laukoi Jeremi Rajala komeasti pallon maaliin, 3-1. Kotijoukkueen neljännen maalin laukoi Joel Övermark.

4-1 ja kaikki hyvin? LBK oli asiasta toista mieltä. LBK kavensi 85 minuutilla. Kavensi toistamiseen 88 minuutilla. Ja LBK painoi päälle, luoden vielä kaksi hyvää paikkaa, mutta ilman tulosta. Kuin joskus nyrkkeilyssä: kongi pelasti kotijoukkueen.

Biskop, Daniel Storbacka ja Urho Koljonen tekivät kauden ensiesiintymisen.

Slutsignalen räddade GBK FA

Det var hyperspännande. Små marginaler. GBK FA ledde redan 4-1, men tappade greppet och gästande LBK kom mycket nära. Slutsignalen räddade hemmalaget, seger med 4-3 (0-1).

LBK gjorde mål redan i andra minuten. Trots några vassa chanser lyckades GBK FA inte göra mål i första halvlek.

GBK FA hade effektiva minuter i andra halvlek, fyra mål inom mindre än 13 minuter. Paul Hansell (bilden), som gjorde ett piggt inhopp, friställde Alec Biskop, som i sin tur gjorde säsongdebut, 1-1. Biskop gjorde också 2-1, nämligen på straff (Kago fälldes).

Jeremi Rajalas fina skott gav GBK FA 3-1. Hansell serverade en fin passning. Mål nummer fyra gjordes av Joel Övermark.

4-1 och saken var klar? Nej, LBK ville annat. Gästerna orkade jobba till slutet. LBK reducerade i 85 minuten och gjorde 3-4 i 88:e minuten. GBK:s spel framåt kom helt av sig medan LBK tryckte på. Gästerna skapade ännu två kvitteringschanser, men sedan kom slutsignalen som räddade GBK FA.

Biskop, Daniel Storbacka och gjorde säsongdebut i hemmalaget.