IK Myran - GBK   1 - 0

Idrottsplan, Nedervetil

GBK naiset puolusti vahvasti IK Myrania vastaan

IK Myran - GBK, Alavetelin urheilukenttä 1-0

Ottelu oli tunnelmaa täynnä kuten ennakolta oli arvattavissa. Katsojia oli saapunut Alaveteliin jonkin arvion mukaan yli 600 henkeä. Se on paljon naisten 1.divarin otteluihin ja hattua siitä yleisölle !!. Yleisöä paikalle houkutti tietenkin myös Kaj Kunnas joka loi tapahtumasta vieläkin viihdyttävämmän.

Ottelu alkaa klo 18:30 ja käynnistyy vauhdikkaasti GBK:n luodessa heti muutamia paikkoja. GBK:lle avautui myös maalipaikka kun Andrea Ström ja Sanna Ög syöttelevät itsensä Myranin puolustuksen läpi ja viimeistely hiuksen hienosti ohi takatolpasta. Ottelun edetessä IK Myran otti johtavan roolin ja vyöryttää hyökkäyksiään. GBK on kuitenkin oppinut läksynsä edellisestä kohtaamisesta ja katkoo hyvin Myranin pelin rakentamista. Myran pääsee myös erikoistilanteista yrittämään useampaan kertaan mutta tuloksetta. Toinen puoliaika on aika saman luonteinen. Myran hyökkää ja GBK puolustaa. Ottelun 55 minuutilla purkupallon jäädessä maalin etualueelle Myranin Jade Montgomery pääsee laukomaan, pallo ottaa kimmokkeen GBK pelaajan jalasta ja painuu taka kulmaan, tilanne 1-0. GBK:n puolustusti tänään koko joukkueena ja viimeisenä lukkona toimi huippupelin pelannut maalivahti Aino Kela joka palkittiin ansaitusti vierasjoukkueen parhaana!! Tästä on hyvä jatkaa työtä.

Joukkueessa pelasivat:

Aino Kela mv, Rebecca Rasmus, Lotta Niemelä, Taru Tiensuu (Mette Lassila 85¨), Janika Sillanpää, Fanny Huuhka, Sofia Rintala (Anu Allonen 61¨), Sanna Ög (K), Rebecka Holmbäck (Veera Peltokangas 86¨), Grace Ogunbajo sekä vaihtopelaajat Senja Honkala, Heidi Ristiluoma.

GBK naisten edustusjoukkue pelaa seuraavan kotiottelun torstaina 26.7.2018 klo 18:30, Kokkolan keskuskentällä. Vieraaksi tulee Vifk Vaasasta.