FC Hertta - GBK   2 - 4

Joensuu, Mehtimäki tn

Joensuun viikonlopusta tuomisina tärkeät 3 pistettä!!

GBK naiset vierailivat viikonlopulla 11.-12.8.2018 Joensuussa.

Lauantaina 11.8.2018 pelattiin naisten ykkösen sarjapeli. Ottelu oli vauhdikas ja maalirikas kamppailu jälleen. Vastustaja hallitsi pelitilanteita pääosin eka puoliajalla, mutta toisella puoliajalla GBK:n naiset otti ohjakset pelistä. Lopputuloksena 4-2 voitto GBK:lle ja tärkeät pisteet. Kuvassa päivän maalintekijät: vasemmalta Andrea Ström (2), Mette Lassila (1 OG) ja Sanna Ög (2).

Sunnuntaina 12.8.2018 pelattiin vuorostaan Suomen Cupin ottelu. Sama paikka ja samat joukkueet. Ottelu isokuva oli tasainen tahkoaminen, tilanteita molemmissa päädyissä, mutta ei kovin vaarallisia. Ehkä edellisen päivän ottelu vielä näkyi tekemisessä. Varsinaisen ottelun päätyttyä tasan 1-1 mentiin vielä jatko-otteluun jossa FcHertan Aada Kokko pääsee 103 minuutilla läpiajoon ja viimeistelee voittomaalin tulos 2-1. Kyllä GBK:n naiset kamppailivat raivokkaasti viimeiseen minuuttiin saakka ja saikin muutamia hyviä maalipaikkoja. Mutta tänään niistä ei vaan menny sisään. Taisteluilme oli kuitenkin olosuhteet huomoiden hyvä ja siitä on hyvä jatkaa.

Joensuun otteluissa mukana:
Aino Kela mv, Jenna Lukkari mv, Lotta Niemelä, Taru Tiensuu, Jannika Träsk, Janika Sillanpää, Anu Allonen, Fanny Huuhka, Sofia Rintala, Rebecka Holmbäck, Mea Kulla, Heidi Ristiluoma, Veera Peltokangas, Sanna Ög (K), Grace Ogunbajo, Andrea Ström ja Mette Lassila.

GBK:n naisten sarjaottelut jatkuvat kotona lauantaina 18.8.2018 klo 15:00 keskuskentällä, kun kärkijoukkue PK-35 saapuu vieraaksi.
Tervetuloa !!

FC Hertta

2 - 4

(2-2)
29'MaaliStröm Andrea
50'MaaliStröm Andrea
62'MaaliLeppälä Sanna