GBK Naiset, Naisten Ykkönen

GBK - PK-35  0 - 3

Keskusurheilukenttä, Kokkola

GBK-PK35 0-3 (0-2)

GBK - PK-35 ottelu pelattiin 18.8.2018 klo 15:00 Kokkolan keskuskentällä. Kenttä loistavassa kunnossa, sää aurinkoinen, ainoastaan kova lounas tuuli vaikutti jonkin verran pelaamiseen.

1. puoliaika alkaa. PK-35 vyöryttää peliä GBK:n päätyyn ja hallitsee tilanteita. Tuntuu että kotijoukkue ei käynnisty. Vierasjoukkueen eri hyökkäysvaihtoehdot laidoilta ja keskeltä tuottaa ottelun 21 minuutilla tuloksen kun Piia Tavi saa vapauttavan syötön ja sijoittaa pallon maaliin. Ottelu jatkuu samalla tahdilla, 1.puoliajalla on kuitenkin GBK:llakin muutama maalipaikka, mutta ei tulosta. Ottelun 42 minuutilla vierasjoukkue hyökkää laitaa pitkin ja pääsee keskittämään maalile jossa Moona Talka ei erehdy, tilanne 0-2.

2.puoliaika alkaa. GBK naiset hakee otetta peliin ja saakin sitä. Mutta maalia ei vain saada tehtyä, vaikka taistelu varsinkin maalin edustilanteissa oli vahvaa. Puoliaika jatkuu tasaisena kamppailuna. GBK vaihtaa myös pelaajia ja yrittää saada muutosta peliin. Mette Lassila ulos ja Rebecka Holmbäck sisään 67 minuutilla. Taru Tiensuu ulos ja Jannika Träsk sisään 85 minuutilla. Lisäksi GBK nosti Lotta Niemelän ylöspäin hyökkäävään rooliin ja pelas 3 topparilla ottelun loppuajan. Lopputulokseksi jää 0-3 kun vastustajan pelaaja Minka Sukanen pääsee sijoittamaan purkupallon tyhjiin. Ottelun parhaana GBK:sta palkittiin Grace Ogunbajo.

Ottelussa tänään: Matilda Nurmi mv, Rebecca Rasmus, Lotta Niemelä, Taru Tiensuu (Jannika Träsk 85 min), Janika Sillanpää, Anu Allonen, Sofia Rintala, Grace Ogunbajo, Sanna Ög (k), Andrea Ström, Mette Lassila (Rebecka Holmbäck 67 min). Vaihdossa: Tia Lindqvist mv, Veera Peltokangas, Mea Kulla, Vera Mattila, Noora Huhta.

GBK:n naisten ottelut jatkuu 8.9.2018 PKKU:n vieraana.