TPV - GBK   1 - 7

Lamminpää UK

22.9.2018 GBK naiset murskavoittoon Tampereella !!

Lauantaina 22.9.2018 GBK naiset olivat TPV:n vieraana Tampereella.

Tampereelle jouduttiin lähtemään kapealla (12+1) joukkueella johtuen sairasteluista ja muista poissaoloista. Ottelu pelattiin Lamminpään nurmikentällä joka oli ihan hyvä ja siis pelikelpoinen. Sää oli puolipilvinen, osin sateinen lisäksi kova tuuli vaikutti peliin.

1.puoliaika: Ottelu kulkee GBK naisten pitäessä palloa ja TPV ainoastaan yrittää pitkää palloa hyökkääjille. GBK naisten peli ei kuitenkaan näytä siltä mitä sen pitäisi olla. Palloa roiskitaan, syötöt menee vastustajalle ja muutenki jotenki hermostunutta peliä. Useita GBK:n hyökkäyksiä tuomitaan paitsioiksi vaikka pelaajat muuttavat selkeästi lähtöään linjan alta. Mutta myös maalipaikkoja tuhritaan ainakin puolen kymmentä kunnes 37 minuutilla Andrea Ström pääsee haastamaan maalivahdin eikä erehdy 0-1 taululle. 42 minuutilla tulee GBK:n puolustuspäässä pieni puolustuksellinen virhe ja vastustaja tasoittaa ottelun 1-1:een. Mutta jo 44 minuutilla Ström toistaa kuvion hyökkäyspäässä ja taltioi taukolukemiksi 1-2.

2.puoliaika: Kopissa keskusteltiin pelaajien kanssa siitä että nyt peli näytä siltä mitä me osaamme. Pallo maahan, syötöt omille ja näytetään Tamperelaisille miksi me ollaan tässä sarjassa ylempänä. Toinen puoliaika kerkiää edetä pari minuuttia kun Mette Lassila laukoo maalin edestä ja rangaistusalueella TPV:n pelaaja estää pallo kädellä . Ström ampuu rangaistuspotkun varmasti sisään, tilanne 1-3. Tämä on ottelun kulminaatiopiste. GBK pyörittää palloa haluamallaan tavalla ja TPV vain pyristelee vastaan ilman tulosta. 58 minuutilla sisään vaihdettu Noora Huhta ehti olla kentällä n. 10 minuuttia kunnes riisti pallon vastustajan sähläilystä maalin edustalla ja laittoin pallon maaliin 1-4 tilanteeksi. GBK vaihtoi vielä 78 minuutilla Senja Honkalan kentälle joka toi myös uutta virtaa vasemmalle laidalle hyökkäjänä. Molempien vaihtopelaajien sisääntulo toi vastustajalle lisää ongelmia puolustuspäähän. Tämä purkautui sitten kellon näytökseksi 90 minuutilla kun kapteeni Sanna Ög näyttää mallia ja takoo kaksi maalia 2 minuuttiin ja lisäksi Grace Ogunbajo vielä yhden ja ottelu päättyy murskaaviin lukemiin 1-7. Kyllä tänään oli lopulta kentällä kaksi eri tasoista joukkuetta. Tällä tuloksella GBK naiset varmistivat myös sarjapaikan ensi kautta varten !!

Ottelussa pelasivat: Jenna Lukkari mv, Rebecca Rasmus, Taru Tiensuu, Janika Sillanpää, Jannika Träsk, Anu Allonen, Grace Ogunbajo, Mette Lassila, Sofia Rintala, Sanna Ög (K), Andrea Ström, Noora Huhta ja Senja Honkala.

Seuraava ottelu: GBK - Rops klo 13:00 Santahaan tekonurmella.

TPV

1 - 7

(1-2)
37'MaaliStröm Andrea
44'MaaliStröm Andrea
47'MaaliStröm Andrea
67'MaaliHuhta Noora
90'MaaliLeppälä Sanna
92'MaaliLeppälä Sanna
93'MaaliOgunbajo Grace