TamU - GBK   1 - 1

Pyynikki TN

Tampere United-GBK 1-1 (0-0)

GBK ledde, TamU kvitterade på slutet - GBK johti, TamU tasoitti lopussa!

Det blev oavgjort 1-1 när GBK gästade Tampere United i Tammerfors. Målen kom i andra halvlek.

GBK började piggt och dominerade i tio minuter. Efter det hade TamU en bra period innan det jämnade ut sig på nytt.

Riktigt många målchanser noterades inte i första halvlek. Några chanser för GBK och en chans för hemmalaget.

GBK gjorde mål fyra minuter efter paus. Målet gjordes av Arjan Goljahanpoor. David Carlsson assisterade.

GBK hade också häng på 2-0, men lyckades inte öka på sin ledning. TamU hade en chans i andra halvlek och då kom 1-1-målet. Bernt Grabovci lyckades ta vara på den  chansen. Då hade man spelat i 84 minuter.

Chris Corcoran, GBK:

- Vi var det bättre laget i andra halvlek.

- Jag tycker vi spelade bra och försvarade oss bra. En helt okej bortamatch.

- Vi borde ha tagit full pott. Oavgjort känns som en förlust.

- Jag tycker hela vårt lag kämpade bra.

GBK: Olli Nylund, Joni Pakola, Jussi Roiko, Lawrence Smith, Aaro Hedman (v), Juho Alasuutari (v), Jaakko Alasuutari, Benjamin Storbacka, Arjan Goljahanpoor, David Carlsson, Lasse Känsälä (61 Miika Hohenthal).

Goljahanpoor GBK:n maalintekijä

GBK vieraili Tampereella. Ottelu Tampere Unitedia vastaan päättyi tasan 1-1. Taukotilanne oli 0-0.

GBK aloitti pirteästi ja hallitsi ensimmäiset kymmenen minuuttia. Sitä seurasi TamU:n parempi jakso, jonka jälkeen peli tasoittui. TamU:lla oli yksi ja GBK:lla muutama tekopaikka avausjaksolla.

GBK siirtyi johtoon heti tauon jälkeen. Maalintekijänä Arjan Goljahanpoor, David Carlssonin syötöstä.

GBK:lla oli paikkoja tehdä myös 2-0, mutta ne jäivät käyttämättä. TamU:lla oli toisella jaksolla vain yksi tekopaikka ja se tuli 84 minuutilla. Tilanteesta syntyi myös tasoitus, jonka teki Bernt Grabovci.

- Toisella jaksolla olimme parempi joukkue.

- Mielestäni pelasimme hyvin. Puolustimme hyvin. Kokonaisuutena ihan OK vieraspeli.