Kuopio, Savon Sanomat Areena

"Beno" Storbacka kvitterade/tasoitti = 1-1

Tredje gången gillt! - Vihdoinkin!

Det var första gången GBK tog poäng av KuFu-98 - GBK:n ensimmäinen piste Kuopion KuFu:lta!

Matchuret visade på 90+3 när Benjamin Storbacka kvitterade och gjorde det efter fint förarbete av trion David Carlsson, Lawrence Smith och Lasse Känsälä.

Matchen i Kuopio slutade oavgjort 1-1. Ett rättvist kvitteringsmål. KuFu gick till ledning fyra minuter efter paus. Målet gjordes av Sharp Räsänen.

KuFu var länge laget som dominerade, men GBK kom hårt på slutet. Ett kvitteringsmål hängde i luften och Storbacka räddade gästerna på mållinjen.

Målet var det första GBK gjort på KuFu. Kuopiolaget hade vunnit de två tidigare möten: 5-0 och 1-0.

Chris Corcoran, GBK:

- En hård match.

- Vi mötte ett bra lag. KuFu dominerade och hade mera bollinnehav i 70-75 minuter.

- Vi spelade bra matchens sista kvart. Vi borde ha gjort flera än ett mål.

- Jag är nöjd med arbetsviljan och inställningen vi visade. Vi orkade tro på oss och fick belöning på slutet.

GBK:

Olli Nylund, Lawrence Smith, Jussi Roiko, Jossimar Sanchez (v), Aaro Hedman, Jaakko Alasuutari (v), Juho Alasuutari, Miika Hohenthal (77 Lasse Känsälä), Arjan Goljahanpoor (65 Chris Corcoran), Benjamin Storbacka, David Carlsson.

Ansaittu tasoitus

GBK oli pitkään tappiolla, mutta nousi tasoihin ajassa 90+3. Benjamin Storbacka tasoitti ja esityön tekivät David Carlsson, Lawrence Smith ja Lasse Känsälä.

Ottelu päättyi 1-1. Storbackan maali oli GBK:n kautta aikojen ensimmäinen KuFu:n verkkoon. KuFu oli voittanut aiemmat kohtaamiset: 5-0 ja 1-0.

KuFu hallitsi avausjaksoa, piti enemmän palloa, mutta ei luonut kovinkaan monta maalipaikkaa.

49 minuuttia oli pelattu, kun Sharp Räsänen vei kotijoukkueen johtoon.

- Kova ottelu. KuFu pelasi hyvin.

- KuFu oli parempi 70-75 minuuttia.

- Lopussa pelattiin hyvin ja paikkoja oli tehdä useampikin maali.

- Olen tyytyväinen joukkueen asenteeseen. Loppuun asti taisteltiin ja jaksettiin uskoa. Lopussa tuli palkinto.

KuFu98

1 - 1

(0-0)
93'MaaliStorbacka Benjamin