GBK Edustus, KAKKONEN - TVÅAN

GBK - PK-37  2 - 1

Keskusurheilukenttä, Kokkola

GBK-PK-37 2-1 - 1195 åskådare/katsojaa

GBK fick revansch för vårens bortaförlust. Segern satt hårt åt. En seger som slutligen var rättvis.

GBK inledde bäst. Hemmalaget hade några chanser och flera hörnor. PK fick frispark från 18 meter i 28:e minuten. Bollen slutligen i målvakten Olli Nylunds händer. Olli öppnade med en långboll till halva plan. David Carlsson var duell med en försvarsspelare och lyckades också överlista målvakten Ville Kosonen, 1-0.

På ett fint inlägg av ”Lore” Smith nickade Chris Corcoran hårt och Kosonen gjorde en fantomräddning. Tre fina prestationer!

Snyggt var också PK:s mål strax före paus. Eetu Rissanens perfekt tajmade nick sökte sig in via bortre stolpen, 1-1.

GBK hade mera av spelet i andra halvlek, borträknat de inledande minuterna. Det var fortsatt många hörnor för GBK. Segermålet kom i 85:e minuten. Ytterligare ett vackert mål. Corcorans passning hittade Benjamin Storbacka i straffområdet. ”Benos” sköt, bollen via marken över Kosonen och landade i bortre hörnet, 2-1.

Matchen lockade storpublik, 1195 personer.

Chris Corcoran, GBK:

-En hård match, men en rättvis seger.

-Hatten av för PK-37. De är ett mycket välkämpande lag. De ger aldrig upp.

-Vi toppar serien, men många matcher återstår.

Juho Alasuutari, GBK:

-Det var tufft att spela i denna hetta. Men vi kämpade och kämpade.

-På grund av hettan spelade vi lite annorlunda än normalt. Det blev lite mera långa bollar.

-PK är alltid en svår motståndare för oss. Men vi orkade jobba och fick belöning.

-Det var roligt med mycket publik. Stämningen var bra. Stort TACK till publiken. Mera sådant.

Lasse Vornanen, PK-37:

-Vi var inte vaken från start. Kanske på grund av bussresan.

-Vi bättrade på. Den andra halvleken var bättre. Någon stor GBK-dominans var det inte.

-Vi kämpade bra. Bittert att vi råkade ut för ett sent baklängesmål.

Makea revanssi

Keväällä GBK hävisi Iisalmessa. Keskiviikkona GBK sai makean revanssin, 2-1. Taukotilanne oli 1-1. Voitto otti koville, mutta oli täysin ansaittu.

GBK aloitti hyvin ja loi painetta. Kotijoukkue sai useita kulmapotkuja ja muutaman tekopaikankin.

PK:n ensimmäinen kunnon hyökkäys tuli 28 minuutilla ja päättyi vapaapotkuun 18 metristä. Se ammuttiin muuriin ja jatkotilanteessa pallo GBK:n maalivahti Olli Nylund. Olli avasi pitkällä puolikenttään ja löysi David Carlssonin. ”Tulle” karkasi puolustajalta, nosti pallon yli maalivahti Ville Kososen ja sijoitti tyhjään maaliin, 1-0.

Kolme huippusuoritusta nähtiin 33 minuutilla. Smith tarjoili loistosyötön, Corcoran syöksyi ja puski kovaa, mutta Kosonen teki huipputorjunnan.

Komea oli PK:n tasoitusmaali 44 minuutilla. Eetu Rissasen pusku upposi takatolpan kautta maaliin.

PK aloitti toisen jakson hyvin, mutta hyvin nopeasti GBK otti homman haltuun. Kulmia oli useita, mutta kunnon tekopaikat puuttuivat.

Ratkaisu nähtiin 85 minuutilla. Corcoranin syöttö löysi Benjamin Storbackan rankkarialueelta. Suora veto, pallo sai maasta kimmokkeen ja löysi tiensä yli Kososen ja putosi takakulmaan. Hieno maali!

Ottelua seurasi peräti 1195 katsojaa.

-Kova peli, mutta ansaittu voitto.

-Arvostan PK:ta. Se on erittäin kovaa taisteleva joukkue, eikä koskaan anna periksi.

-Johdetaan sarjaa, mutta kausi on vielä pitkä.

-Keli oli huikea. Liian lämmintä, mutta hammasta purren taisteltiin.

-Juuri kuumuuden takia pelattiin hieman normaalia eri tavalla. Vähän enemmän pitkää palloa.

-PK on aina vaikea vastustaja. Jaksettiin tehdä töitä ja saatiin palkinto.

-Hieno fiilis kun yleisöä näin paljon. Siitä kiitos heille. Lisää tämmöstä.

-Alussa ei oltu hereillä, ehkä bussimatkasta johtuen.

-Jatkossa parannettiin. Ei tämä mitään suurta GBK:n dominointia ollut.

-Hyvin taisteltiin, mutta loppu tietysti harmittaa.

foto/Teijo Pirttimäki

2 - 1

PK-37
(1-1)
30'MaaliCarlsson David
89'MaaliStorbacka Benjamin