SJK/2 - GBK   2 - 2

OmaSp Stadion

SJK II-GBK 2-2 (0-0)

David "Tulle" Carlsson: TVÅ MÅL/KAKSI MAALIA!

Serieledarna GBK gästade serietrean SJK II i Seinäjoki. Toppmötet slutade oavgjort 2-2. Matchen var GBK:s 14:e förlustfria i rad.

Det blev inga mål i första halvlek. Ett rörligt och skickligt SJK II hade mera av spelet och var det farligare laget. Å andra sidan, Carlsson hade en bra målchans som hemmamålvakten parerade.

SJK II inledde andra halvlek med ett snabbt mål, Joona Lautamaja målskytt i 49:e minuten. GBK kom ändå starkt igen. "Tulle" Carlsson gjorde 1-1 i 60:e och 2-1 i 66:e minuten, assisterad av Benjamin Storbacka respektive Lasse Känsälä.

SJK II jagade kvittering och fick lön för mödan vid 90+2. Det var Daniel O´Brien som gjorde 2-2 målet.

SJK hade ännu några chanser, men GBK höll undan.

Jobspost för GBK var Jossimar Sanchez skada. Han blev utbytt redan i 30:e minuten.

Chris Corcoran, GBK:

- SJK II var mycket bättre i första halvlek.

- Vi släppte in ett tidigt mål efter paus. SJK hade mera boll också i andra halvlek, men vi försvarade oss bra och satsade på kontringar.

- Vi hade några halvgoda chanser till 3-1, men hemmalaget hade de farligare lägen. Ännu på slutet var de nära att avgöra.

SJK II tasoitti lisäajalla.

Sarjajohtaja GBK vieraili Seinäjoella, jossa vastassa sarjakolmonen SJK II. Ottelu päättyi tasan 2-2. Kaikki maalit tehtiin toisella puoliajalla.

GBK:n tappiottomien otteluiden putki on nyt 14 ottelun mittainen.

SJK II hallitsi maalitonta avausjaksoa. Liikkuva ja taitava kotijoukkue piti paljon palloa. Paikkojakin heillä oli, mutta lähimmäksi maalia pääsi GBK. David Carlsson sai hyvän tekopaikan, mutta maalivahti teki hienon torjunnan.

SJK II iski heti tauon jälkeen, maalintekijänä Joona Lautamaja. SJK II piti edelleen enemmän palloa, mutta GBK puolusti hyvin ja iski vastaiskuilla.

Carlsson tasoitti 60 minuutilla, syöttäjänä Benjamin Storbacka. Carlsson vei vieraat johtoon kuusi minuuttia myöhemmin. Syötön tarjoili Lasse Känsälä.

GBK:lla oli muutama puolittainen paikka tehdä 3-1, mutta SJK II loi vaarallisimmat paikat. Kotijoukkue sai palkinnon kun kellossa oli 90+2. Maalintekijänä Daniel O´Brien.

Vielä 2-2 maalin jälkeen SJK II loi pari vaarallista paikkaa, mutta GBK piti pintansa.

Jobinpostia GBK:lle oli Jossimar Sanchezin loukkaantuminen. Hän joutui jo 30 minuutilla jättämään kentän.

- Avausjaksolla SJK II oli selvästi parempi.

- Päästettiin omiin heti tauon jälkeen. Jatkossa puolustettiin hyvin ja iskettiin vastaiskuilla.

- Oli meillä muutama paikka tehdä 3-1, mutta kotijoukkue oli vaarallisempi ja sillä oli vielä lisäajalla pari paikkaa.

GBK:

Olli Nylund, Lawrence Smith, Jussi Roiko (65 Lasse Känsälä), Jossimar Sanchez (30 Arjan Goljahanpoor), Jimi Hackspik, Juho Alasuutari, Jaakko Alasuutari (v, 82 Atte Henttu), Joni Pakola, Aaro Hedman, Benjamin Storbacka, David Carlsson.

SJK/2

2 - 2

(0-0)
60'MaaliCarlsson David
66'MaaliCarlsson David