TP47 - GBK   1 - 2

Tornio

GBK Naiset haki voiton Torniosta 1.8.2018

SuomenCup ottelu TP47 - GBk 1.8.2018 Länsirannan tekonurmi, Tornio.

1.puoliaika alkaa. Paahtava helle ja pitkä matka varmaan vaikuttivat että GBK pelaajien liike vaikutti hieman tahmealta. Pelin edetessä GBK pitää palloa ja hallitsee peliä. Ottelun 21 minuutilla Fanny Huuhka laittaa n. 20 m:stä kovan syötön ristiin maalin edestä jonka Veera Peltokangas viimeistelee maaliin, tilanne 0-1. Pelin edetessä joukkueiden toiminta ja roolit selkeet. GBK hallitsee palloa ja rakentaa tilanteita. TP47 taas pyrkii riistojen jälkeen nopeisiin vastahyökkäyksiin ja maalin tekoon. Mutta GBK puolustuslinja kestää yritykset. Tauolla painotetaan hyökkäystä ja sen rytmitystä.

2.puoliaika alkaa. Ottelu jatkuu toisella puoliajalla samaan malliin. Kunnes GBK puolustus päässä voitettu pallo syötetään keskikentälle Sofia Rintalalle ja kuljetta palloa ylöspäin ja tavoittaa katsellaan Sanna Ögin TP47:n puolustuslinjassa syöttäen hänet läpi. Sanna ohittaa vielä matkalla TP47:n maalivahdin ja laittaa pallon tyhjiin. Tilanne 0-2. TP47 aloittaa raivoisan kirin ja tuloksena GBK:n Rebecca Rasmus puolustaessaan kaataa tuomarin mukaan kortin ja pilkun arvoisesti. Pilkusta TP47 kaventaa pelin 1-2. TP47 jatkaa painostusta loppuun asti mutta GBK puolustaa joukkueena hienosti vieden Cupin ottelun nimiinsä. Täytyy kyllä todeta että GBK naiset taistelivat tänään upeasti vieraskentällä kuumissa olosuhteissa.

Ottelussa tänään mukana:

Aino Kela mv, Rebecca Rasmus, Lotta Niemelä, Taru Tiensuu, Jannika Träsk ( 68 min Janika Sillanpää ), Fanny Huuhka ( 86 min Anu Allonen), Sofia Rintala, Veera Peltokangas ( 57 min Andrea Ström), Grace Ogunbajo, Sanna Ög, Mette Lassila ja vaihdossa lisäksi Heidi Ristiluoma ja maalivahti Tia Lindqvist joka on juuri tehnyt pelaajasopimuksen naisten edustusjoukkueen kanssa.

Gbk naisten seuraava SuomenCup otteluvastus arvotaan tulevalla viikolla. Kierroksen muita otteluita pelataan tulevana viikonloppuna

TP47

1 - 2

(0-1)
21'MaaliPeltokangas Veera
51'MaaliLeppälä Sanna