GBK Naiset, Kausi 2019

GBK - IK Myran  1 - 7

Kipparihalli

Harjoitusottelu GBK - IK Myran 1-7

GBK naisten harjoitusottelut jatkuivat Kipparihallissa 23.2.2019 kun liigajoukkue IK Myran tuli vieraaksi. Ottelu oli alusta alkaen yhden joukkueen näytöstä IK Myran vei ottelussa palloa ja GBK pyrki riistämään. Ottelun 15 minuutilla GBK:n hyökkääjä Andrea Ström riistää Myranin maalivahdin huonosta syötöstä pallon ja laittaa lukemiksi 1-0. Tämän jälkeen alkoi tapahtua kentällä jonka seurauksena Myran hallitsi peliä ja GBK juoksi pallon perässä. Ensimmäinen puoliaika 1-4 Myranille. Toinen puoliaika ja peli alkoi tasoittua. Ehkä enin maalin nälkä katosi Myranilta, mutta kyllä lopputulos 1-7 laittaa GBK:n valmennuksen mietteliääksi seuraavien viikkojen harjoitusten osalta. Täytyy kuitenkin todeta tuloksesta huolimatta että kun IK Myran ja GBK kohtasivat viime kesän 2018 otteluissa Myran vaikutti paljon valmiimmalta joukkueelta liigaan silloin kun lauantain esityksissä. Hienoa oli todeta että sekä GBK:n naisissa että Myranissa esiintyi kentällä useita lahjakkaita nuoria pelaajia, tämä lupaa alueen naisjalkapalloilulle hyviä tulevia vuosia. Jos lauantain pelistä ei muuta jäänyt GBK:lle niin pelaajien kunto ainakin parani kun juostiin niin paljon.

Ottelussa esiintyivät tänään: Nea Laine mv, Nea Lindqvist, Ida Backman, Anu Allonen, Taru Tiensuu, Karoliina Malviniemi, Sofia Rintala, Lina Luokkala (K), Grace Ogunbajo, Elsa Simons, Roosa Nyman, Andrea Ström, Mette Lassila, Jannika Träsk, Fanny Weizmann, Senja Rintala, Hilma Lehtola, Olivia Wikström, Noora Huhta ja Ida-Sofia Hassel,

GBK:n naiset kiittää runsaslukuista yleisöä !!

GBK:n naiset pelaa seuraavan harjoitusottelun 16.3.2019 klo 19:30 Kipparihallissa kun vieraaaksi tulee naisten ykköseen viime kaudella noussut HauPa Haukiputaalta. Tervetuloa kannustamaan !!

1 - 7

IK Myran
(1-4)
15'MaaliStröm Andrea