GBK Naiset, Naisten Ykkönen

Ilves/2 - GBK   2 - 1

Kauppi 1 TN

Hyvä taisteluilme ei tuonut pisteitä Tampereelta

GBK naiset vierailivat Tampereen Kaupin tekonurmella 27.4.2019 pelaten Ilves/2:sta vastaan. Ilves/2 on kaudella 2018 sarjaporrasta ylöspäin noussut joukkue. Joukkue on täynnä nuoria pelaajia ja heillä selkeä pelaava pelitapa. GBK:n naiset lähtivät Tampereelle kovalla latauksella siitä että 3 pistettä matkaisi Kokkolaan. Ottelu alkoikin GBK:n voimakkailla hyökkäyksillä ja selkeällä pallonhallinnalla ja maalivahti Nea Lindqvistillä ei juurikaan ollut töitä 1.puoliajalla. Ottelun 18.minuutilla Andrea Ström saa vapauttavan syötön, ohittaa puolustuslinjan, maalivahdin ja laittaa pallon tyhjiin, tilanne 1-0. Toinen puoliaika käynnistyy ja Ilves/2 vuorostaan hyökkää voimakkaasti ja GBK:n naiset joutuu katsomaan 46. ja 50. minuutilla kun Ilves/2 tekee maalit. Myös ote peliin hieman heikkenee toisen puoliajan alkupuolella. Kaksi nopeaa takaiskumaalia vaikuttivat selkeästi asiaan. GBK naiset tekee kaikki 5 vaihtoa piristääkseen peliä. Hyvin vaihtopelaajat toivatkin uutta ilmettä otteluun ja GBK sai uutta sykettä ja tilanteita Ilveksen päätyyn. Lisää maaleja ei kuitenkaan synny ja lopputulokseksi jää 2-1 kotijoukkueelle. Joukkueen pelaaminen ja tekemisen tahtotila oli hyvällä tasolla, mutta ei taaskaan sitä haluttua palkintoa eli pisteet jää vielä odottamaan seuraavia otteluita.

GBK:n naisten seuraava ottelu on 7.5.2019 klo 18:30 kun vastaan asettuu Fc Sport Vaasasta santahaan tekonurmella.
Terve tuloa!!

Ilves/2

2 - 1

(0-1)
18'MaaliStröm Andrea