GBK Naiset, Naisten Ykkönen

PK-35 - GBK   1 - 0

Pihlajamäki TN

PK-35 - GBK 1-0

GBK kohtasi lyhyen ajan sisällä PK-35 Helsingin joukkueen kahdesti. 4.7 pelattu peli päättyi vieraille selkeään 6-1 voittoon ja peliä hallitsi PK-35. 13.7.2019 pelatussa vierapelissä GBK muutti taktiikkaa ja pakotti PK-35:n pelaamaan pitkää palloa puolustuslinjamme läpi. Nämä pallot eivät juurikaan tavoittaneet hyökkääjiä tai jos tavoittivat niin laukaukset olivat pääosin päätyverkoissa. Joukkueemme taisteluilme oli erittäin hyvällä tasolla ja kamppailimme vahvasti kaksinkamppailut ja puolustimme. Vaarallisia hyökkäyksiäkin saatiin muutama aikaan ja niistä olisi tarvittu maali tai 2 koska kotijoukkue pääsi tuikkaamaan maalin edustalta 64.minuuttilla pallon sisään. Muita maaleja ei pelissä nähty. Ottelussa GBK:n kenttäkoostumusta hieman muutettiin kun pelaajia oli sairaana ja toppari Anu Allonen loukkaantui kontaktitilanteessa 19.minuutilla. Ottelussa pelannut puolustuslinja Senja Rintala, Ida Backman, Grace Ogunbajo ja Janika Sillanpää hoitivat hommansa hyvin. Joukkue sai myös uutta energiaa kun Yhdysvalloista saapunut Jade Sargeant asettui 10.paikalle. Hän on vahva pelaaja kaksinkamppiluissa, suojaa palloa ja antaa muille aikaa liikkua. Menee kovaa tilanteisiin ja laukoo molemmiilla jaloilla. Pelin kokonaiskuva tappiosta huolimatta oli kaikilta osallistuneilta pelaajilta ehdottomasti parempi esitys kun aiempi kohtaaminen. GBK:sta valittiin ottelun parhaana maalivahti Emilia Tuomela.

Ottelussa mukana: Emilia Tuomela mv, Nea Laine mv, Senja Rintala, Anu Allonen, Grace Ogunbajo, Janika Sillanpää, Emilia Nurkkala, Sanna Ög (C), Jada Sargeant, Josefine Kangasniemi, Roosa Nyman, Sofia Rintala, Ida Backman, Maija Hedman ja Karoliina Malviniemi.

GBK naisten seuraava kohtaaminen on sunnuntaina 21.7.2019 klo 15:00 Keskusurheilukentällä kun vastaan asettuu Fc Hertta Joensuusta.