TuWe - GBK 1-2 (1-0)

TuWe - GBK 7.9.2019.
Ottelutulos 1-2 (1-0)

Tärkeät 3 pistettä !!

GBK naisten lähtöasetelmat olivat Turkuun lähdettäessä se että ottelu on voitettava. Kyllä tämä oli myös aistittavissa pelaajista, että he halusivat voittaa. Ottelu käynnistyi tasaisena ja peli pyöri pääasiassa keskialueella. 17 minuutin kohdalla TuWen Jenni Kauppi pääsi viimeistelemään maalin kun GBK maalivahdin ja puolustuksen välillä oli pieni kommunikaatio ongelma. Maali ei kuitenkaan GBK:ta lannistanut vaan pelin jatkuessa myös GBK:lla oli muutama mahdollisuus muuttaa lukemia taululla. Tauollle mentiin kuitenkin 1-0 lukemissa. 2.puoliajalle GBK teki hieman muutoksia, vaihdon (Roosa Nyman ulos, Elsa Simons sisään) ja kentällä alkoi heti tapahtua. Lina luokkala pääsi pariin kertaan kokeilemaan Linda Säätelän torjunta taitoja kunnes iski Sanna Ögin syötöstä tasalukemat tauluun 49. minuutilla. Tämä maali synnytti lisää nälkää GBK: pelaajissa. Hyökkäykset vyöryi kerta toisensa jälkeen TuWen päätyyn synnyttäen maalipaikkoja. Ottelun 71.minuutilla kapteeni Sanna Ög näytti maalinteko mallia hyökkäyspään alueella kuljettaen puolustajien ohi ja ammattimainen sijoitus maalin takakulmaan. Tilanteeksi 1-2. TuWe sai 2.puoliajalla useita kulmatilanteita, mutta GBK puolusti raivokkaasti maaliaan. Kyllä tällaisen lopputuloksen eteen kaikki pelaajat teki tosissaan töitä. Puolustus saa myös ison kiitoksen ottelusta, koska tiivispuolustus ja vahvat yksilösuoritukset pitivät TuWen hyökkääjät tehottomina ja suurin osa heidän laukauksista lentelivät mv Emilia Tuomelan hanskoihin tai kentän ulkopuolelle päädystä. Tällainen kamppailu ja tahtotila koko joukkueelta on todella arvostettavaa huomioiden joukkueen tilanteen sarjassa. GBK:sta parhaana palkittiin Grace Ogunbajo.

Joukkueessa pelasivat: Emilia Tuomela mv, Rebecca Rasmus, Ida Backman, Senja Rintala, Janika Sillanpää (Taru Tiensuu 86 min), Emilia Nurkkala, Jada Sargeant, Roosa Nyman (Elsa Simons 46 min), Lina Luokkala, Sanna Ög (K), Grace Ogunbajo. Sofiia Wenström, Sofia Rintala, Olivia Vikström.

GBK:n naiset matkaa seuraavaan otteluun Rovaniemelle la 14.9.2019.
Seuraava kotiottelu pelataan la 28.9.2019 Santahaassa kun HauPa tulee vieraaksi.

TuWe

1 - 2

(1-0)
49'MaaliLuokkala Lina
71'MaaliLeppälä Sanna